Hastalk hastas msnz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
arkadaşlar hastalık hastasımısınız yoksa doktora gitmeyi sevmeyenlerdenmisiniz...bazıları vardır durup resmen acaba nerem ağrıyor diye kendini dinler ve her fırsatta doktora gider sonuç iyidir zaten ..bazılarıda ((ben bu grubun içindeyimm.)) ağrıyı çeker ama doktora gitmez...ben doktora gitmeyi gerçekten sevmiyorum çünkü 1-2 günde bitmiyor işiniz artı hastanenin o stresli havası beni daha çok hasta ediyor...bu konuda siz nasılsınız sürekli evde,işte sızlanırmısınız yoksa ayaktamı geçirirsinizz...???:enbuyukkk:

arkadaşlar hastalık hastasımısınız yoksa doktora gitmeyi sevmeyenlerdenmisiniz...bazıları vardır durup resmen acaba nerem ağrıyor diye kendini dinler ve her fırsatta doktora gider sonuç iyidir zaten ..bazılarıda ((ben bu grubun içindeyimm.)) ağrıyı çeker ama doktora gitmez...ben doktora gitmeyi gerçekten sevmiyorum çünkü 1-2 günde bitmiyor işiniz artı hastanenin o stresli havası beni daha çok hasta ediyor...bu konuda siz nasılsınız sürekli evde,işte sızlanırmısınız yoksa ayaktamı geçirirsinizz...???:enbuyukkk:

Songülüm aslında arasıra doktora gitmek lazım, iyi birşey değil hastalanıyoruz ama doktora gitmiyoruz.Oysa çoğu tehlikeli hastalık erken teşhisle ,korkulacak bir hastalık olmadan tedavi edilebiliyor.Ben gitmiyorum.Ama sevdiğim insanların gitmesini istiyorum.Annem biraz kendini kötü hissetse ısrarla doktora gitmesini istiyorum mesela:))
Bir orta yol bulmak lazım.Önemsemediğimiz grip bile vücuda ,kalbe zarar veriyor.Biz doktora gitmek yerine kendi başımıza iyileşmeye çalışıyoruz. :sm_confused:

bende öyle hemen dr koşanlardan değilimdir.annem çok hastalık hastasıdır ufacık şeyi bile büyütür beni strese sokar ve hastayken aşırı ilgi ister.

ya ben seviyorum doktora gitmeyi
ama her gittiğimde mutlaka kötü bi hastalığım çıkıo yani.
en son kulağım için gittim çenen çıkık dedi
ne yapcam bilmiorum walla daha öncede gittim deişik deişik hastalıklarım çıktı
en iyisimi ben bundan sonra doktora falan gitmiyim

Hİç sevmiyorum doktora gitmeyi...
Çok mecbur kalmadıkça zor benim gitmem...
Ama gitmek lazım, sağlık çok önemli...
Şimdi genci farketmiyoruz, 45 lere gelince pişman olmamak için
daima kontrollü olmak lazım ama nerdeeee....

Allah kimseyi mecbur etmesin...

Nasıl yani yaaaaaaa...:uhm:
Çok konuşanlara çenesi düşük derler ya demekki doğruymuş:roflol: :roflol:

Şaka bi yana geçmiş olsun arkadaşım...a.s.

sırnaşık şey ewet çok konuşuyorum ondan olsa gerek

saol canım teşekkür ederim bi çene cerrahına gözükmem lazımmış şimdi ona gözüksem başka bi yerin çıkık derse ne yapcam :dance:

sırnaşık şey ewet çok konuşuyorum ondan olsa gerek

saol canım teşekkür ederim bi çene cerrahına gözükmem lazımmış şimdi ona gözüksem başka bi yerin çıkık derse ne yapcam :dance:

Şekerim senin durumunda gaaaaayet mümkün öyle demesi.
Dua et de beynin çıkmış demesin. :roflol::roflol::roflol:

bende tutturdum bende guatr var diye pskolojik olarak boğazımı sıkıyolardı sanki oraya birşeyin değmemesi gerekirdi. kendi kendime guatrım dedikce o boğazım daha cok ağrıo sıkılıyodu. boğazlı birsey giyemiyordum kolye bile takamıyodum
doktora gittim hicbişeyim cıkmadı sonra eski halime döndüm
kendi pskolojimi bozdum sanırım:uhm::roflol:

ben nazlanmayı çok severim..
doktora gitmesemde evde istirahat ederim,ayaklarımın altına yastıklar koyarım filan..
tatlicadiarzu

ben nazlanmayı çok severim..
doktora gitmesemde evde istirahat ederim,ayaklarımın altına yastıklar koyarım filan..
tatlicadiarzu

Aynen ya..
Hastalık hastası değilim de hep nazlıyımdır.
Ya migrenim tutar,ya belim ağrır yani ağrımıyorsa bile öyle sanır herkes..lülülülülülü

Ne demiş Rahmetli Barış Manço;
"Kızdır nazdır,
Bin altın azdır...":asigim:

Doktora gitmekten kimse hoşlanmaz elbette ama hastalık hastalığı öyle bir şey değil, yani doktora gitmeyi sevdiğimiz için değil o hastalığı gözümüzde çok büyütüp bir an evvel tedaviye başlamayı istediğimiz için gideriz.Yani ben hastalık hastasıyım ordan biliyorum.En ufak bir problemi büyütürüm panik yaparım aklıma olur olmadık şeyler gelir ve hatta ona inanırım sonrada doktora gider rahatlarım...Bu hastalık böyle birşey kimse bayıla bayıla doktora gitmez yani...

Valla tam tersiyim..çok çok çok hastalanmadığım sürece kesinlikle gitmem dr a..Sevmemde zaten gitmeyi..inş gitmemi gerektirecek birşeyde vermez Allah..:1no2:

Tuurrrp gibiyim meaşallah laelaelaelaelae

Ben sevmem dr gitmeyi orda beklemeyi ama.Bi yerim ağrırsa hemen giderim.Mesela en sonuncusu komikti kurban bayramı arefe günüydü.Ben banyoya girdim sonra kasığımda bişey hissettim sert bi kitle ama çok acıyordu.Nasıl kötü oldum anlatamam.senağlama Hemen banyodan çıktım anneme anne hemen acile dedim.En iyi bi hastenenin aciline gittik.Dr baktı bi kaç tane daha var dedi ve daha korktum.Bi sürü tahlil vs... yaptırdı.Meğersem o kitle iltihapmış..Antibiyotik verdi hergün aldım..Ve geçti çok şükür.Mememdeki kitleden sonra kendimi bi dahada dinler oldum....

Ben sevmem dr gitmeyi orda beklemeyi ama.Bi yerim ağrırsa hemen giderim.Mesela en sonuncusu komikti kurban bayramı arefe günüydü.Ben banyoya girdim sonra kasığımda bişey hissettim sert bi kitle ama çok acıyordu.Nasıl kötü oldum anlatamam.senağlama Hemen banyodan çıktım anneme anne hemen acile dedim.En iyi bi hastenenin aciline gittik.Dr baktı bi kaç tane daha var dedi ve daha korktum.Bi sürü tahlil vs... yaptırdı.Meğersem o kitle iltihapmış..Antibiyotik verdi hergün aldım..Ve geçti çok şükür.Mememdeki kitleden sonra kendimi bi dahada dinler oldum....

bende kafamda kurarım acaba bumu,şumu diye eşim çok kızar bana..:uhm: mesela dünden beri başımın sağ tarafında bir ağrı var ama çözemedim neden olabilir diye..hasta kağıdıda yaptırdım,yarın için izinde aldım ama hala düşünüyorum gitsem mi..gitmesemmi diye..eşimde eh tanıyor karısını sen kafanda kur oram ağrıyor buram ağrıyor diye ama gitme doktora der ve beni iyice hasta eder...

KOLAY KOLAY HASTA OLMAM AMA ACAYİP NAZLIYIMDIR O GÜN CANIM HASTA OLMAK İSTİYORSA MUTLAKA AĞRIYAN BİYERLERİMİ BULURUM ŞAKACIKTAN TABİ :) ETRAFIMDAKİ HERKEZİ ESİR EDERİM :)))) ÇOK AYIP GÖRDÜM KENDİMİ YAFF :))

dr a gitmeyi hic sevmiyorum
mesela bugun bogazim agriyo iltihalanmis ama ne doktora gidesim var nede ilac icesim:sm_confused:
sadece dinlenmek istiyorum ama isteyim ve izin alamiyorum geberi geberik calisiyorum
cok yataklik olmadigim surece ihlamurla idare ediyorum
tabi 6 ayda 1 de tiroit tedavim icin kontrollerim var:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Kolay kolay hastalanmam :nazar:
Asla kendimi dinlemem acaba nerem ağrıyor die....
İş yerinde var öyle bi tane adam haftada 2 kez gidiyor işleri bana kalıyor uyuz oluyorum.
Hastalandığım zaman etrafımdakilere söylememeye gayret ederim, çok kıvranıyorsamda izin alır gider evde istirahat ederim:1closedeyes:

Back
X