- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.032
- 348
- 39
- Konu Sahibi Minaredenatbeni
-
allah o çocuklarına bağışlasın anneyi.halanıza da çok çok geçmiş olsunn tekrardan.Arkadaşlar okuyan okumayan dua eden etmeyen benimle bu zor zamanı paylaşan paylaşmayan herkesten Allah razı olsun, Rabbim herkese şifa sağlık huzur versin, Rabbim her birimizi sevdiklerimizi tüm masumları korusun. Her insan kendine has bir alem, bu devri alemde beni yalnız bırakmadınız minnettarım.
hastamın durumunda hiçbir iyileşme yok, son aldığım haberlere göre…. Bebeği anne nerde diye ağlıyormuş artık, kardeşine sakinleştirici veriyorlarmış, kardeşi bana diyorki anneme gittim size selam söyledi….
kuzenimle konuştum biricik halam da kovid le mücadele ediyor….
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
İyi ki varsın ceyceyallah o çocuklarına bağışlasın anneyi.halanıza da çok çok geçmiş olsunn tekrardan.
Bende çok istiyorum hastam iyileşti arkadaşlar demeyiÇok geçmiş olsun, şifa diliyorumUmarım hayırlı haberler verirsiniz bize
sen de öyle.hastam yoğun bakımdan çıktı yazsan ahh buraya sevinçten uçacağızz inan.İyi ki varsın ceycey
Burada bir kızcağız vardı, babası yoğun bakımdaydı, dua istemişti, çok ağlamıştım çok dua etmiştim, henüz kıştı hala unutamadım. Babacığını kaybetti. Nerden bilirdim benim de başıma geleceğini. Samimiyetinize canı gönülden inanıyorum. İnşaallah iyi haberler vermek nasip olursen de öyle.hastam yoğun bakımdan çıktı yazsan ahh buraya sevinçten uçacağızz inan.
hastalık ölüm hepimize kuzumm.allah gecinden versin diye dileyebiliriz sadeceBurada bir kızcağız vardı, babası yoğun bakımdaydı, dua istemişti, çok ağlamıştım çok dua etmiştim, henüz kıştı hala unutamadım. Babacığını kaybetti. Nerden bilirdim benim de başıma geleceğini. Samimiyetinize canı gönülden inanıyorum. İnşaallah iyi haberler vermek nasip olur
Teşekkürler, evet 3 doz oldu aşısınıÇok geçmiş olsun. Aşı olmuş muydu?
Aaaa cuma gecesi dimiRabbim bu mübarek gecede şifasını versin mucize olsun inşallah küçük yavrusuna bağışlasın insallah
AminAllah öncelikle sevenlerine, ihtiyacı olanlara ve çocuğuna bağışlasın onu inşallah.
AminRabbim ona muhtac olanlarin hatrina iyilestirir insallah.cok uzuldum insallah iyilesir
Allah razı olsun lilayçok geçmiş olsun, inşallah bir an önce Allah şifa verir, çocuğuna ve sevenlerine bağışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?