hastamiyim

Neden mikrop olsun yahu , tamam tertemiz demiyorum ama onları sevmekle kimse ölmüyor.Bırakın insanlar sevsin, özellikle çocuklar sevsin ki ilerde kedi köpeğe zarar veren, boğup, tekme atan insanlar yetişmesin.

Sokak köpeginin kılı yüzünden ablam 5 yaşında böbrek kanseri olmuş
kemoterapi görmüş bir böbrekle yaşıyor , benım karşıma geçip bana mikrop diyemezsin
yazdıgım yazıyı lütfen iyi oku , havyan düşamnı değilim ama temiz oldugunuda düşünmüyorum ,
sen çok seviyorsan al koynuna yat .
[/QUOTE]
Ablanızın durumundan dolayı hassas olabilirsiniz, çok da geçmiş olsun lakin bu size benimle böyle lakayt bir şekilde konuşma hakkı vermiyor. Üslubunuza dikkat edin. Kedimi koynumda da yatırıyorum merak etmeyin.

herkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir anneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum

İlaç 5 günde fayda etmez, 30 günden sonra etki etmeye başlar tam anlamıyla etki 6 ayda farkedilir.

Çocupunuzu doktora götürün madem öyle dermansız dert mi bu allah aşkına , fikir alın belki aşı çözer olayı. Oturduğunuz yerden derman arıyorsunuz.

Back
X