Hastane aşamaları İnfertilite

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
135
24
18
26
Çocuğum olmuyor diye hastaneye gittiğimizde nasıl aşamalardan geçiyoruz doktor nsıkşıkla yada adetten önce veya sonra kaçıncı günleri çağırıyor neye göre rahim filmi çekiyorlar hemen gidince mi bu aşamalardan geçmiş olan kimseleri bilgilendirebilir mi

Adetin 2.-3. Günü gidersiniz. Hormon testleri, ultrason yapılır. Eğer tüp bebek gerekli ise rahim filmi çekmezler. Eğer aşılama deneyeceklerse çekilir, belki çekildikten sonra spontan gebe kalırsınız. Eşinizin de ürolojiye gitmesi gerek. O da örnek verecek.

Adetin 2.-3. Günü gidersiniz. Hormon testleri, ultrason yapılır. Eğer tüp bebek gerekli ise rahim filmi çekmezler. Eğer aşılama deneyeceklerse çekilir, belki çekildikten sonra spontan gebe kalırsınız. Eşinizin de ürolojiye gitmesi gerek. O da örnek verecek.
Eşim test verdi sonuçları güzel çıktı ben de pazartesi adetin 3.günü olarak gideceğim daha önceden hormonlarıma baktırmıştım bişey çıkmamıştı eğer şimdi de hormonlarda ve usg de bişey çıkmazsa ne yaparlar yumurta takibine mi başlarlar

Eşim test verdi sonuçları güzel çıktı ben de pazartesi adetin 3.günü olarak gideceğim daha önceden hormonlarıma baktırmıştım bişey çıkmamıştı eğer şimdi de hormonlarda ve usg de bişey çıkmazsa ne yaparlar yumurta takibine mi başlarlar
Rahim filmi isteyebilir, dediğiniz gibi takibe de başlayabilir.

Tüp bebekte de rahim filmi isteniyor rahmin ve tüplerin durumu için

Yumurta büyütme tedavisi için adetinizin 2. Veya 3. Günü gidersiniz size ilaç verir 5 gün kullandıktan sonra kontrole gidersiniz size yumurtanın boyutunu söyler belki büyütmeye devam eder ya da duruma göre tekrar kontrole çağırır çatlatma iğnesinin ne zaman yapılacağını söyler. Catlamadan sonra da döllenme için 14 gün beklenip sonuca bakilir. Bunlardan önce hormon testlerinizi ve rahim filminizi eşinizin sprem analinizi yaptırmanızı öneririm bu yollardan hep geçtim tecrübe ettiğim kadarıyla anlattım inşallah en kısa zamanda o hayırlı haberi alırsınız ☺️

Back
X