Benim duyduğum kanama o kadar çok olmuyormuş normal adet kanaması gibi oluyormuş ama belki kişiden kişiye değişebilir yinede tebrirli olmak en iyisi. Her gün yeni bişey duyup daha çok korkuyorum arkadaşımın annesi gülemiyo, hapşıramıyo çünkü hemen altına kaçırıyormuş doktor normal doğumdan dio kestikleri için olurmuş offf
yaa bu kadar kanama falan olacak mı???? benn daha çok korkmaya başladım walla(
Buarada henüz almadıysanız,marketlerde yenidoğan primanın bir kampanyası var,..paketlerin yanına ;pampers senstive (63 adet) ıslak mendil hediye veriyor.
Birde başka kampanyada Dalin'in ;şampuan,pişik kremi,sabunu,losyonu,jel bebe yağı,pudrası,ıslak mendili'nin olduğu bir çanta var(küçük sarı bir çanta)..hepsini bir arada daha uyguna alıyorsunuz,tek tek olduğunda daha fazla tutuyor,dalin nin setini düşünüyorsanız aklınızda olsun :))
Buarada henüz almadıysanız,marketlerde yenidoğan primanın bir kampanyası var,..paketlerin yanına ;pampers senstive (63 adet) ıslak mendil hediye veriyor.
Birde başka kampanyada Dalin'in ;şampuan,pişik kremi,sabunu,losyonu,jel bebe yağı,pudrası,ıslak mendili'nin olduğu bir çanta var(küçük sarı bir çanta)..hepsini bir arada daha uyguna alıyorsunuz,tek tek olduğunda daha fazla tutuyor,dalin nin setini düşünüyorsanız aklınızda olsun :))
ayperincim kampanya güzelde ankarada varmı acaba bu kampanya birde tabiki hangi marketlerde?
ayperincim kampanya güzelde ankarada varmı acaba bu kampanya birde tabiki hangi marketlerde?
ebrucuğum,dalinin cantasıda uyduruk özenli birşey değil,ama çantamı çanta işte ..CADIARZU (Tansaş) markette nıveanın setide vardı yalınz kutudaydı sanırım (cantasız) ,ve yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı bir rakamdı..,tek tek hesapladığımda hakikaten cok tutuyor, son kullanma tarihine bakmak aklıma gelmemişti:1no2: yazından sonra baktım :) sıkıntı yok :))
Birde primanın yeni bebek paketleri var,yenidoğan primadan sonra kullanılıyormuş,onun fiyatınıda düşürmüşler (migros) ve yanında yine papers ın 12 adetlik ıslak mendil veriyorlar,belki onuda alıp birkenara koymak iyi olabilir diye düşünüyorum..
Hasta bezini marketlerde satıyorlar, canped'in buldum ben..10 tane var içinde,orta boy,aman ne sevimsiz birşeyince fakat cocuk bezi gibi birşeykafamçokkarıştı
4 tane yeterli gibi geliyor banada birde doğum yapacağımız hastaneyede sormak lazım belkide! onlar veriyorlardır,ona göre az koyarım belki..
Ayperincim Niveanın setini büyük bir kutuda görmüşsen içinde çantada vardır muhtemelen .. Bende marketlere bir bakayım hasta bezi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?