Doğuma Hazırlık hastane çantası .

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
18
0
36
Hatay
merhaba ben aranıza yeni katıldım...acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz ..hastane çantasında ne olmalı ...bebek bezi olarak kaç numara almalıyım...tşk...

merhaba.çantanda muhakkak lohusa kilodu lohusa pijaması sabahlık bebeğin için zıbın takımı (takım olmasına gerek yok sende elindekilerle takım yapabilirsin) terlik uygun sütyen çıkış için kıyafet(eski kiyafetlerin olmasın çünkü hamile gibi çıkıyorsun olmayabilir) olmazsa olmazlar bunlar.bunların dışında gögüs pomadı parfüm duş yapmak istersen malzeme toka ayna krem makyaj malzmesi havlu vb alabilirsin. bebek bezini hastane karşılıyor fakat sen yanına yine al bir numara alabilirsin. numaradan çok kilosuna göre bakabilirsin. bu arada bebek takkımını 2 tane allohusa geceliğinide 2 tane al olurya kan filan bulaşabilir. şimdiden sağlıcakla büyüt bebişini.

merhaba ben aranıza yeni katıldım...acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz ..hastane çantasında ne olmalı ...bebek bezi olarak kaç numara almalıyım...tşk...

canım benim öncelikle hayırlı doğumlar..
senin için ; 1 tane gecelik, 1 tane pijama takımı, kilot, ped, terlik (refakatçı annen falan kalcaksa onada terlik al derim rahat olsun o da), çorap,patik al üşüyebilirsin doğumdan sonra,tarak,zaten gittiğin üstünle dönersin eve ben öyle yapmıştım.

bebiş için; 2 numara bez al 1 numara gerksiz oluyo (primaönerimdir), bady, zıbın, ince battaniye, ağız silme mendili, şapka,hastane çıkışı aldıysan onuda koy, çorap, eldiven yeterli oluyo bunlardan bi kaçtane koyarsın. ben bebişinkileri küçük hurca koyup çantama koymuştum kolaylık olmuştu orada.
bide özelde doğum yapcaksan ped ve bebek bezi veriyolar.
bu kadar canım aklıma gelirse yine eklerim

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...içimi rahatlattınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…