- 8 Aralık 2010
- 125
- 4
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazırlayın hazırda dursun tabiki ne olur ne olmaz göğüs ucu çatlak kremi koyun mutlaka bebeğe 2 takım hastane çıkışı kendinize 2 takım pijama terlik ped bebek bezi havlu bunlar yeterli gerisi teferruat hayırlısıyla doğsunlar :)
ben kendime pijama takımı sabahlık koydum bebişe bi hastane çıkışı 10 lu bi iç zıbın seti koydum avent yenidoğan emzik avent yenidoğan biberon koydum ıslak mendil koydum ....bez alınıcak bana iç çamaşırı alıcam yedek birkaç tane pijamamı gecelikmi karar veremedim bi pijama koydum çünkü terlik ,havlu koyarım birde ben suna kafamı taktım bebeğe iç zıbın giydiriliyor altına o iç zıbınların içinden alt ta çıktı o sonra üstüne direk hastane çıkışmı yoksa bi kat dahamı giydirilicek :)
ben hastane bavulu haIrladım resmen :)) yok yok bavulumda
Ayakları üşümemek gerekiyormuş oyuzden kalın çorap
kizlar bebis için islak havlu degil de buyuk kare seklinde pamuk alin suyla islatip ilk 3 ay o sekilde altini temizlemenizi tavsiye ederim... ben yurt disinda yasiyorum doktorum oyle yapmami soylemisti... popo o kadar hassass oluyo ki pamuk ve su en iyisi ilk zamanlar...
benimki de bavul oluyor yavaş yavaş söylenen her şeyi ekleye ekleye
çorap ben de duydum ama şu an çorap giyemiyorum doğum yapar yapmaz inecek mi ki bu şişlikler bilginiz var mı hiç ? :26:
annem evvel ezel öyle yapar zaten eşime de kalsa alt bezi bile pamuklu bez olmalı yani bana, doktora gerek kalmadan direk pamuklu bez kullanma emri varbu arada bezi ılık suyla ıslatmak gerekiyor ben de bunu ekleyeyim
![]()
evettt tabi ki popocuk usumesinnnn demi ama... ay yerim ben o yumusacik puruzsuz popolarini ya isiririm valla...
bayanlar bez olarak ta huggies'in organik yenidogan bezleri var onlari tavsiye ederim... Benim kizimin cildi asiri hassasti pampers falan çok agresif geliyordu...
canım ben premium care aldım öyle devam ederim diyordum huggies daha mı iyi ki ?
o markayi bilmiyorum canim ben yurt disinda yasiyorum, hastanede pampers'in yenidoganiyla bagladilar kizimin altini 2-3 gun kullandim hiç iyi degildi ! hem bir kokusu var (ilaç gibi kokuyor) hem de uzerinde file gibi bisey var kizimin poposuna yapisiyordu... tabi hemen degistirdim huggies'in organik olanini aldim superdi hep pamuk galiba koku yok file falan da yok... aldigin da iyi olabilir simdi bisey diyemem denersin eger memnun kalmazsan huggies alirsin...
afedersin ya eksik yazmışım prima pampers premium care tam adı biliyorsundur diye yazdım hemen kusura bakma
neyse zaten aldık artık bi yenidoğanı dener ona göre bakarız artık çok sağol tavsiyen için![]()
acaba pampers mi diye aklima gelmedi degil... Belki senin aldigin farklidir ya da bebisinin cildi benimkinin ki kadar hassas olmaz (neler çektim pisiklerden !)... bu arada kizim biraz buyuyunce, hareketlenince tercihim pampers'e yoneldi, daha yumusak oldugu için hem bebek için daha konforlu hem de yumusakligindan dolayi tam oturuyor kenarlardan sizmiyor![]()
kızlar benim size bir tavsiyem var. sezeryan olursanız sütünüz hemen gelmiyormuş ya hatta bazılarında duş almadan süt gelmezmiş.
su geçirmeyen büyük yara bandı var. onlardan bir tane bulundurursanız sezeryan olduğunuz kısma yapıştırıp duşta alabilirsiniz.
bantı çıkartırken acıtmadığını söylediler. ben kendim hiç kullanmadım ama kullananların yorumu bu şekildeydi.
çatlak kremi falan hastane vermez mi ki acaba ?çünkü ablamın doğumunda pompa falan hep hastaneden verilmişti ama gerisini hatırlayamıyorum :26:
evet şekerim ya emzik biberon hiç düşünmemiştim inşallah kullanmak gerekmez ama yanımızda olmalı sanki ben iç çamaşırı yerine bu tek kullanımlık lohusa külotlarından mı alsam diye düşünüyordum ? orada kararsız kaldım biraz...
bu arada kızlar ayşe öner diye bir bayan var doğum ve bebek bakım koçu sitesi var internette emekli bebek hemşiresiymiş bayağı birikimli bir kadın mesela pijama yerine gecelik alın diyor çünkü kanama çoğalırsa sürekli pijama değiştirmek gerekir ama gecelik olursa pikenin altında yukarı çekebilirsiniz falan diyor bir bakın sizde tavsiye ederim.![]()