Hastane Çıkışı Hakkında;

Voiice

Oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
876
1.155
63
İstanbul
merhaba kızlar malum bebeklerimiz yaz bebeği ben bir türlü hastane çıkışı alamıyorum.nasıl olmalı ?kısa kollu üşür gibi kıyamam.çok kalın olmaz pişer çocuk .resimle falan bana yardımcı olun lütfen.dert edindim resmen.ince atlet,tulum aldım mothercare den.bir de tüm tulum mu almalı?iki parça mı almalı alt üst hangisi kullanışlı olur.ilk bebeğim olduğu için tecrübeli hanımlar bana yardım edin ne olur

Ben normal alt üst hastane çıkışı aldım.ilk zamanlar kiyamiyirsun ama sonradan olmuyor benim kız temmuz bebeği ekime kadar isilikliydi hep.ne zaman hava serinledi o zaman geçti.penye tulumlar alabilirsiniz.bol bol zibin alın.

Bide hastane çıkış olarak istersen içimde kalmasın diyorsan 1 tane al ama çoğunlukla 1-3 ay diye geçen giysilerden almani tavsiye ederim.çok çabuk buyuyorlar ilk ay.benim kır kırkı çıktığında hastane çıkışlarına sigmiyordu.bacaklar iki büklüm kalıyordu.

Çok teşekkür ederim çok sağolun.doğru söylüyorsunuz yeni doğan ve sıfır ay aldım hep ben 1-3 ay olarak alayım bundan sonrakileri

Çok teşekkür ederim çok sağolun.doğru söylüyorsunuz yeni doğan ve sıfır ay aldım hep ben 1-3 ay olarak alayım bundan sonrakileri
merhaba konudan alakasız ama gebeliginizin ilk haftalarında kahverengi yada kırmızı lekelenmeniz oldu mu

Hatta onuda çok alma biraz al gerisini ihtiyaç olursa alırsın.tahmin edemeyeceğin kadar hızlı buyuyorlar.birazda 3-6 al.zaten her çıktığında illa ona bisey alacaksın :)

Hatta onuda çok alma biraz al gerisini ihtiyaç olursa alırsın.tahmin edemeyeceğin kadar hızlı buyuyorlar.birazda 3-6 al.zaten her çıktığında illa ona bisey alacaksın :)
Evet ilk hevesle hep küçük aldım sanırım.annem de çok aldı büyük var 6 aylıklar.şu an hastahane çıkışlarına taktım

Evet ilk hevesle hep küçük aldım sanırım.annem de çok aldı büyük var 6 aylıklar.şu an hastahane çıkışlarına taktım
Onlarda takilmicak gibi değil çok tatlılar.ama dediğim gibi anca bir ay giyebiliyorlar.sonra büyük takım arıyorsunuz.ayrıca onlar papuk olduu için geliyorlar biraz.zibinlari hele asla yeni doğan alma.çıkışlarının açık olması gerek malum

Benim de Temmuz'da olacak gibi görünüyor. Acaba alt üst olarak hani hastane çıkış takımlarındaki ince içlikler var ya onlardan mı giydirsem ??

Benim de Temmuz'da olacak gibi görünüyor. Acaba alt üst olarak hani hastane çıkış takımlarındaki ince içlikler var ya onlardan mı giydirsem ??
Bende aldım çok lazım oluyormuş yenidoğan için iyi yapmışsınız bence

Benim bebegimde temmuzda dogdu. Inan tek bodyle durdu 2ay boyunca. Cunku cok sicakti. Uyurken sadece tulbent orttum ustune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…