- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Cok tesekkur ederim yRdimlrin icin baya yRdimci oldunuz bana . Meme ucu kucukse pompa veya gogus kalkani demissin benim meme ucum hic yok yani dumduz anca parmKlarimla oynyinca cikiyor oda cok az sence hangisi daha iyi benim icin :) ?İhtiyaçlari arkadaş yazmış. Ben tecrubemi yazayim. mesela banyo Termometresi kullanmıyorum. Hasta bezi kullanmadim ped kullandim. Lohusa pijamasi kullanmadim hiç kilo almadigim icin normal pijamalarimi kullandim. Bebek arabasını 2 aylık olunca aldik ihtiyacım olmadi öncesinde. Eğer puset pahali diyorsan portbebe alabilirsin. Yatak aldik ama onu da 2 ay kullanmadim anadizi kullandim Ana dizi resmen kurtarici. Biberon ben de dr browns aldim sadece sütüm gelmeyince hastanede kullandım bir gece. O yuzden illa dr browns olmasi sart değil. Emzik almamistim süt gelmeyince hemsireler hemen emzik istedi sut gelene kadar bebek aglamasin diye. Nobetci eczane aramak zorunda kaldık. Eger meme ucu kucukse meme ucu çıkarmak icin pompa ve göğüs ucu kalkani gerekebilir.
İhtiyaçlari arkadaş yazmış. Ben tecrubemi yazayim. mesela banyo Termometresi kullanmıyorum. Hasta bezi kullanmadim ped kullandim. Lohusa pijamasi kullanmadim hiç kilo almadigim icin normal pijamalarimi kullandim. Bebek arabasını 2 aylık olunca aldik ihtiyacım olmadi öncesinde. Eğer puset pahali diyorsan portbebe alabilirsin. Yatak aldik ama onu da 2 ay kullanmadim anadizi kullandim Ana dizi resmen kurtarici. Biberon ben de dr browns aldim sadece sütüm gelmeyince hastanede kullandım bir gece. O yuzden illa dr browns olmasi sart değil. Emzik almamistim süt gelmeyince hemsireler hemen emzik istedi sut gelene kadar bebek aglamasin diye. Nobetci eczane aramak zorunda kaldık. Eger meme ucu kucukse meme ucu çıkarmak icin pompa ve göğüs ucu kalkani gerekebilir.
kesinlikle :)Evet arkadasın dediği gibi yaz ayında doğum yapmak avantaj.. Ben Ekim de doğum yapıştım.Çok kıyafet almıştım.. 3.aydan sonra daha çok giydirdim. İlk zamanlar çok büyük geliyorlardı. Çıtçıtlı badileri büyük almak çok mantıklı.
İlk zamanlarda çok para verdim ben. Çabucak küçülüyor..
bende seninle ayni dusunmeye basladim bu aralar :)bizmde mayıs soonu inş cnm bnde 1-2 hastane çıkışı almayı düşünüyrm ve bol bol çıtcıtlı badiyle uzunlollu ince ttulumlar aldım
Aklimda bulunsun canim dusunursem sana donus yaparim tesekkur eddrim :)Rüya baby canım eğer gecelik almayı düşünüyorsan, benim sıfır hiç kullanılmamış pembe renk lohusa geceliğim var. İki lohusa pijaması, bir de gecelik almıştım ama geceliği hiç kullanmadım.. Hasta bezi de pakette adet var. İstersen geceliğin fotosunu gönderririm45 tl ye almıştım..25 tl ye satıyorum. Bilgin olsun..
cok tesekkur ederim yardimlarin icin :) allah anali babali buyutsun bu arada :) valla aslinda bi sorun cikmazsa ben normal dogum yapicam agri kesiciler olmadan uyuzturuculr olmDan kesi olmadan yani cok normal olcak allah izin verirse :)Merabaa inş yavrun zamanında sağ salim kucağınızda olur bende 5 oğlum var sezeryan doğurdum sütüm üç gün gelmedi pompa kullandım wee nin manuelini bence pompa şart cnm ben memnun kaldım ve arada dışarı çıktımızda pompayla bi biberon sağıyorum dışarda acıkınca içiyo kuzum veve hasta bezinede ikigün kullandım ben zaten hastane veriyo evdede iki üç tane kullandım toplam 6. 7 tane kullanmuşımdr ayrıca hastanede eğerki sezeryan olursan pijama bence gecelik gibi varya adı aklıma gelmiyo yaa hani şu uzun gecelik gibi olan onlardan olmalı çünki ben pijama götürdüm inan lastiği sezeryn yerimi ağrıttı bence en gerekli bunlar Zaten yaz bebeğine çok elbise almadım ben çıtçıt giydi oğluş
Anammmm pardon kızlar 5 oğlum var demişim 5 aylık oğlum var dicektim:):) uzun oldu hakkınızı helal edin
hngi sehirdesn bilmiyorm cnm ama kipada f&f in indirmlerini takip et gecen 7 tane cıtcıtlı badiyi 16 liraya aldım kumaşları süperbende seninle ayni dusunmeye basladim bu aralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?