Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hastane cikisi yada ilk aylar almam gerekenler. lutfen yardimci olun.

hngi sehirdesn bilmiyorm cnm ama kipada f&f in indirmlerini takip et gecen 7 tane cıtcıtlı badiyi 16 liraya aldım kumaşları süper
Canim istNbulda yasiyordum ama orduya geldik artik burda yasiyorum :) bende cok almak istiyorum nerde bebek magzasi gorsem daliyorum ama esim izin vermio daha cinsiyet bile belli degil diyor :) ben kiz iatiyorum dun gecede ruyamda kiz cocugu gordhm hayirlisi artik :) kiz olyrsa ismi bile hazir :) sen kac haftaliksin tam olark ? :)

hngi sehirdesn bilmiyorm cnm ama kipada f&f in indirmlerini takip et gecen 7 tane cıtcıtlı badiyi 16 liraya aldım kumaşları süper

Aynen.. Kızımın çıtçıtlı badilerini doğduğundan beri kipadan ff den aldık.. Mükemmel kumaşları var.. Ayrıca yıka yıka eskimiyor. Çok kaliteli. İndirimleri yakalamak harikaoluyor.. 7 badi 16 tl çok uygunmuş.Benkaçırdım.Ben en son tanesini 6.5 tl ye almıştım.. Çok çabuk tükeniyor ürünler. Evimin tam karşısında kipa var benim de..Kızımın seneye giyecek olan yazlıklarını şimdiden aldım indirimden.

Canim istNbulda yasiyordum ama orduya geldik artik burda yasiyorum :) bende cok almak istiyorum nerde bebek magzasi gorsem daliyorum ama esim izin vermio daha cinsiyet bile belli degil diyor :) ben kiz iatiyorum dun gecede ruyamda kiz cocugu gordhm hayirlisi artik :) kiz olyrsa ismi bile hazir :) sen kac haftaliksin tam olark ? :)
biz 14 haftalıgız ama daha cinsiyetimz belli değil kesin sonuc için 2 hafta sonra gidicez kontrole bizde cok kız istiyorz simdiden bikaçtane pembeli cıtcıtlı badi aldım ne olucak ismi benm dha aklımda hiçbişey yok oyle her ismi kolay kolay bgeenmem hem anlamı güzel olmalı hemde kulaga hoş gelmelii

biz 14 haftalıgız ama daha cinsiyetimz belli değil kesin sonuc için 2 hafta sonra gidicez kontrole bizde cok kız istiyorz simdiden bikaçtane pembeli cıtcıtlı badi aldım ne olucak ismi benm dha aklımda hiçbişey yok oyle her ismi kolay kolay bgeenmem hem anlamı güzel olmalı hemde kulaga hoş gelmelii
buğlem rüya olucak :) buğlemi babamız istedi anlamıda CENNETİ MÜJDELYN MELEK :)

Aynen.. Kızımın çıtçıtlı badilerini doğduğundan beri kipadan ff den aldık.. Mükemmel kumaşları var.. Ayrıca yıka yıka eskimiyor. Çok kaliteli. İndirimleri yakalamak harikaoluyor.. 7 badi 16 tl çok uygunmuş.Benkaçırdım.Ben en son tanesini 6.5 tl ye almıştım.. Çok çabuk tükeniyor ürünler. Evimin tam karşısında kipa var benim de..Kızımın seneye giyecek olan yazlıklarını şimdiden aldım indirimden.
aynen cnm tanesi 3 liraya flan geldi,ince tulum aldım 5 li paket oda 20 lira cok güzeller sapkalar flan 2 liraydı en son ama unisex rengini bulamadım ah cinsiyet bi belli olsa : ) gecen kışta arkadasıma battaniye almıştım penye 10 lira.takip etmek gerekiyor sanlısın evinn karsısındaymış : )

aynen cnm tanesi 3 liraya flan geldi,ince tulum aldım 5 li paket oda 20 lira cok güzeller sapkalar flan 2 liraydı en son ama unisex rengini bulamadım ah cinsiyet bi belli olsa : ) gecen kışta arkadasıma battaniye almıştım penye 10 lira.takip etmek gerekiyor sanlısın evinn karsısındaymış : )

güzelmiş cnm ama ben 2 isim istemiyorum soyadımz 2kelime zaten bizim babamızda hayal istiyor ama son sözü soylemedm daha : )))
Bende iki isim istemiyordum ama kendimden yola ciktim bnimde iki ismim var biri sumbul biri kubra iyikide kubrayk koymslar sumbulu hic sevmiyorum bunu dusunerekten iki isim koyucam hemde babamizinda gönlü olsun istedim ondan dolayı BUĞLEM RÜYA KİRAZLI :)

aynen cnm tanesi 3 liraya flan geldi,ince tulum aldım 5 li paket oda 20 lira cok güzeller sapkalar flan 2 liraydı en son ama unisex rengini bulamadım ah cinsiyet bi belli olsa : ) gecen kışta arkadasıma battaniye almıştım penye 10 lira.takip etmek gerekiyor sanlısın kevinn karsısındaymış : )
Keske burdada olsa yaa gercekten cok ucuzmus butun ihtiyaclari ordan tamMlardim :/

Keske burdada olsa yaa gercekten cok ucuzmus butun ihtiyaclari ordan tamMlardim :/
bizim cıtcıtlı badi ihityacımız bitti gibi bişey hediye gelenlerle flan 13 tane cıtcıtımız oldu tabi bikaçtanesi 3-6 flan bi paket daha 0-3 aldım mı tmamdır e hastane cıkıslarındada var zaten cıtcıt bi pakette tulum aldımmı bayagı işimizi görür diye düşnyrm : )

bizim cıtcıtlı badi ihityacımız bitti gibi bişey hediye gelenlerle flan 13 tane cıtcıtımız oldu tabi bikaçtanesi 3-6 flan bi paket daha 0-3 aldım mı tmamdır e hastane cıkıslarındada var zaten cıtcıt bi pakette tulum aldımmı bayagı işimizi görür diye düşnyrm : )
Bizim hediye getirck kimsede yok is bana dusuyo malesef :)

anane babanneee ? : ))))
Anannesi beni iki aylikken birakip gitmis .. Babaannesylede ben gorsmyrm cok kYnanalk yapti onun yuzunden 2 aylik evliligimi bitirecektm cok skntlRmz oldu istnbldan orduya yerlestk herseyi bastan kurdk ev esyalari hep mlltn verdkleryle idare ettk burda tanidk akraba kmsede yok aslnda durumumz pek iyi saylmaz biraz yersz yere geldi minigim ama cok sukur ki geldi gerekirse ben ac kalir onu doyururum .. :/ durumumuz olmadgi icinde kiyft islerni ondan cok dert ediyorm :/ seninde kfani sisirdm ya kusura bakma :)

• Beğen
Reactions: mbz

Canım sen ne zaman aldın? ben de 10 tl ye battaniye. pakettte ikili tulumu 15 tlye almıştım.Ama sen baya ucuza almışsın.. Olsa da alsam yaa.. Bu arada bebişiniz hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. Annelik çook güzel..:KK68:

cok tesekkur ederim yardimlarin icin :) allah anali babali buyutsun bu arada :) valla aslinda bi sorun cikmazsa ben normal dogum yapicam agri kesiciler olmadan uyuzturuculr olmDan kesi olmadan yani cok normal olcak allah izin verirse :)

Amin cnm saolasın doğum için seninde meleğimizinde hayırlı olanı olsun normal doğumu istemen çok güzel bişi vakit su gibi geçiyo bi bakmışsınki kucağında viyaklıyo içinden çıkan miniği görünce inanamıycaksın çok değişik birşey ya ben senin kadar cesaretli olamadım en basından beri sez. İstedim ve oğluşda tersdi dönmedi zaten hop sez. girdik oğlum doğdu ilk ben gördüm ilk tepkim aaa bu şey bendenmi çıktııı dedim:)ama sez. sonrası zorduda çok şükür iki günde kalktım umarım bi avazda sağlıklı bi şekilde yavrunu kucana alırsın isteyen gerkese darısı:)bugünlerin tadını çıkar:KK66:
Bu arada merakımı mazur gör sakıncası yoksa kaç yasındasun he bide fazla kilo almamaya dikkat et ben 40 kilo almıştım 5ayda eski kilıma döndüm ama çatlaklar fenaaa:)

Allah anali babali buyutsun canim :) :D bu benden mi çİktı kısmi superdi :D :D ben daha çok genc bi anne adayiyim yasim daha 18 :) valla fazla kilo alma diyorsun ama benim bunye hemen kilo almaya cok musait bilemiycem artik ins almam . :) ya sag salim saglikli bi sekilde kucagima alayimda melegimi catlKmis oyms buyms pek umrmda degl :)

• Beğen
Reactions: mbz
Canım sen ne zaman aldın? ben de 10 tl ye battaniye. pakettte ikili tulumu 15 tlye almıştım.Ama sen baya ucuza almışsın.. Olsa da alsam yaa.. Bu arada bebişiniz hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. Annelik çook güzel..:KK68:
sağol cnm amin inşallah :) ben tulumları ve cıtcıtları 1 hafta once aldım ama battaniyeyi gecen kış almıştım arkadasıma yine bekliyorum : )))

Allah anali babali buyutsun canim :) :D bu benden mi çİktı kısmi superdi :D :D ben daha çok genc bi anne adayiyim yasim daha 18 :) valla fazla kilo alma diyorsun ama benim bunye hemen kilo almaya cok musait bilemiycem artik ins almam . :) ya sag salim saglikli bi sekilde kucagima alayimda melegimi catlKmis oyms buyms pek umrmda degl :)

Anamm çok genç bi anne maşallah diyeyim saolasın cnm rabbim yuvanızı şenlendirsin inşallah şunuda söylîyim hastane çıkışı îki tane yeter bence ben üç tane aldım sadece hasyanede giydirdim onlarıda yaz bebeği oldugu için sadece çıtçıtlı giydirdim çok çbuk isilik oluyo asıl kıyafrtler bebek doğduktan sonra alınmalı bebeğin kilosuna göre alınır çünki benm doğuma on gün vardı oğlum 2500 gr dı korktum on günde kaç kilo alabilirki 3 kg anca olur diyodum doğuma kadar sabah akşam karpuz yiyodum yasadıgım yerde karpuzun vatanı canımda istiyodu on gün karpux yedim desem abartmam oğluş 4 kg yakın doğdu mşallah bide kilo konusundada çok haklısın sağsalim doğsunda kilodur çatlaktır önmli değil :):)

ben bundan aldım canım çok beğendim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X