Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hastane cikisi yada ilk aylar almam gerekenler. lutfen yardimci olun.

Merhaba,

öncelikle Hamileliginize tebrik ederim.Insallah hersey gönlünüzce olur. Ben yeni dogan Bebeklerin ilk Seti hakkinda bir Makale yazmistim, dilerseniz burada okuyabilirsiniz:
gamzenindunyasi74.blogspot-yeni dogan bebegin setinde ne olmali

Umarim size yardimci olabilirim...

[QUOTbirgul27tr, post: 39062276, member: 655132"]ben de aldim citcitli badi
4 tane pamuklu ve çokguzeller[/QUOTE]
ya bir de ben ilk bebeğime hastane için 2 ser takim goturdum az geldi bir gün kaldik normal dogurdum. inş yine öyleolur 2 takim yetmedi bu sefer 3 tane goturcem ama haziran olduğu için 1 hastane cikisi 2 alt üst takim bir de zibin çorapsşapka 2 penye battaniye biri kalin olsun yeterli. çok para vermeyin bi hastane cikisini düzgün alirim hatira sakliycam. diğerleri farketmez bütçeye gore. lahusa geceliği falanca almiycam sonuçta 1 defa giyiyor insan önden düğmeli emzirmek için giyiyorsan uzungecelik bi de eve giderken normal kikıyafet alirsin. yalniz kilo durumu zamanla artiyor simdi alma gecelik. Allah YARDIMCINIZ olsun çocuğun rizki ondan. :KK54:

[QUOTbirgul27tr, post: 39062276, member: 655132"]ben de aldim citcitli badi
4 tane pamuklu ve çokguzeller
ya bir de ben ilk bebeğime hastane için 2 ser takim goturdum az geldi bir gün kaldik normal dogurdum. inş yine öyleolur 2 takim yetmedi bu sefer 3 tane goturcem ama haziran olduğu için 1 hastane cikisi 2 alt üst takim bir de zibin çorapsşapka 2 penye battaniye biri kalin olsun yeterli. çok para vermeyin bi hastane cikisini düzgün alirim hatira sakliycam. diğerleri farketmez bütçeye gore. lahusa geceliği falanca almiycam sonuçta 1 defa giyiyor insan önden düğmeli emzirmek için giyiyorsan uzungecelik bi de eve giderken normal kikıyafet alirsin. yalniz kilo durumu zamanla artiyor simdi alma gecelik. Allah YARDIMCINIZ olsun çocuğun rizki ondan. :KK54:[/QUOTE]
Tesekkurler vende ayni seyleri dudunuyorum acikcasi

1 hastane cikisi :anneadayı::KK56:
3,4 takim alt ust.
bol çit çitli badi. askili yarim kollu.corap
yarim kol çünkü çok giydirirseniz isilik olur bebek.
banyo kuvveti ve filesi hergun banyo yapmali sicakk cunku.
yaz oldugundan bebek arabasi kullanirim. bi de yatagina sinekli k.

1 hastane cikisi :anneadayı::KK56:
3,4 takim alt ust.
bol çit çitli badi. askili yarim kollu.corap
yarim kol çünkü çok giydirirseniz isilik olur bebek.
banyo kuvveti ve filesi hergun banyo yapmali sicakk cunku.
yaz oldugundan bebek arabasi kullanirim. bi de yatagina sinekli k.
burun aspratoru var tırnak makası var kremı var varda varrrrrrrr daha coookkk var :KK14:

Arkadaslar elimde kaliteli ve uygun fiyata hastane cikislari mevcut ilgilenen anneleri më yardimci olmaya çalışırım bazı resimler yukluyor um ve şimdiden kolay doğumlar olsun diyorum.

Eklentiler

• l14YMINESET1206GRI_1.webp
    l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 104
  • l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    l14YMINKSET1205PMB_1.webp
    85 KB · Görüntüleme: 103
  • l14YMINESET1206GRI_1.webp
    l14YMINESET1206GRI_1.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 101
  • l14YMINESET1205MVI_1.webp
    l14YMINESET1205MVI_1.webp