Keske soyleseydiniz bankadan odeme sorun olur diye..Atm.den oluyor mu veya olmuyor mu bilmiyorum cnm kesintisi cok fazlaymis ama oyle bile olsa masraf alicidan kesilmeliydi saticidan degil:) atm.den odeme icin verdigim bilgiler yeterli olmali baska ne tur bilgi gerekir ki...Neyse olmadi tekrar atm.den deneyip. Tebden odersiniz yarin hesaba...
tel nonu almadıgıma pişman oldum bugun haber vermek için...
yarın bişekilde hallederiiz inş...
kargomu da sabırsızlıkla bekliyorum cnm
senin bankanın subesine gittik 30 tl havale parası istiolar
ama aksamüzeri babam kendi hesabndan yollayack haber veriyim dedim cnm
ne karısık işlermiş........
10 TL.lik odemeye 30 TL bu iste bir yanlislik var inanilmaz bir rakam. Ben internet bankaciligi kullandigim icin havaleyede eft.ye de kurus odemiyorum. Neyse saglik olsun cnm.
baktın mı hesabına cnm para yatırıldı
Daha once yazdigin mesaja cevap verip hemen forumdan cikmak zorunda kaldigim icin mesajinida birkac dakika once gordum cnm hesabimi kontrol ettim simdi; havaleniz gelmis cok tesekkurler. Iyi geceler..
uzun bi ara cezalıydım giremedim nete dolayısıyla sana yorum yapamadım mont ve yelek geldi ikisini de çok begendim...mont büyük geldi ama yelek çok tatlı... çok tesekkur ederim bana güvendigin için de ayrıca tskr ederim.
hayırlı satışların olsun canm
Canm gap pantolonun son fiyati ne olur kislikmi o, mont, birde kizada erkegede olan slopetlede ilgileniyorum kardesimin bebegi var oda bakacak canm, henuz burayla tanismadi o, biz suan farkli yerlerdeyiz yanina gidince oda bakacak onada lazim kiyafet baska ekliycegin seyler varmi birde hangi sehirdeydnz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?