hastane değişimi

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar merhaba

Bursada özel bir hastaneye muayene gidiyorum. Moralim çok bozuk o kadar heveslenmiştim ki gittiğim hastane için dünden beri ağlıyorum. Hamileyim şuan 27.haftadayım..Doktorumu çok seviyorum. Gittiğim hastane yeniydi, doktor bazı aksaklıklar yaşamış, İstifa edip farklı bir hastaneyle anlaşmış. (daha küçük bir hastaneyle) . Doktora güveniyorum fakat hastane küçük ve diğer gittiğim hastane kadar odaları falan güzel değil..içime hiç sinmiyor.. Sizce doktorla devam edeyim mi yoksa farklı hastaneye mi geçeyim

Hastahane şartları önemli ama doktorda sizin hikayenizi biliyor
Bilemedim

Hastanenin odasının ne önemi var

Açıkçası doktora gittim sadece onu düşündüm hiç hastanenin odası nasıldır vs demedim gidip bakmadım

Ben büyük hastanelerden birinde doğum yaptım da küçük ve kötü olsa da ne kadar kötü olur yatak koltuk işte

Ama ameliyathane şartları ve yenidoğan yoğun bakım önemli

O var mı

Benim doğum doktorum odana değil hdoktoruna bak odan varsın süslü olmasın önemli olan bebeğin ve senin sağlığın demişti

kişiye göre değişen bir karar bu aslına bakarsanız.
Benim kendi tecrübem, ilk dogumumda a+ bir hastaneye gittim.
Doktorumu rastgele seçmiştim açıkçası her şey yolunda bir hamilelik geçirdiğim için doğumu herkes yaptırır kafasındaydım. Doktorum çok iyi biri çıktı, her şey yolunda gitti ama Doğum sürecinde hastane çok sıkıntılı idi.
Yani göründüğü gibi gitmiyor bazı şeyler...
o lüks görünümlü hastanenin altından kötü bir hizmet çıktı...
6 bin küsür Doğum parası ödeyip üzerine hastaneden nefret ettim :)

2. Kez gebe kalınca aynı doktora gittim. Çok çok memnun olduğum için doktordan.
Ama hastane aynı tas aynı hamam.biraz da maddi yönüde canımı sıkıyordu, doktorumla konuştum şimdi başka hastanede takipteyim... yaşadığınız yeri bilmiyorum ama tek iyi doktor yoktur :)
Bir de küçük hastane kötü hizmet anlamına gelmez... büyük yada lüks hastane iyi hizmet anlamına gelmediği gibi...
Seçim sizin,eğer doktor vazgeçilmez ise sizin için, hastaneyi pek kafaya takmayın...satın almıyorsunuz sonuçta en çok 2 gece kalıp çıkacaksınız :)

Odalardansa doktor daha önemli diye düşünüyorum :)...

Doktor dışarıdan getirilebiliniyor. Neden bu yöntemi tercih etmek yerine, kendine ve bebeğine eziyet ediyorsun.

hastanede daha önce doğum yapmış kişiler bulabilirseniz onlara sorun. doktor oda falan neyse de hemşirelerle falan daha fazla muhattap olacaksınız sonuçta. onların ilgisi de çok önemli

Doktor kesinlikle daha önemli. Eğer icinize sinen doktorunuzu bulduysaniz gerisi hikaye. Inşallah bi sorununuz olmazsa zaten odada 1 gün kalacaksiniz. 1 guncuk için sıkın dişinizi:) bence oda için doktorunuzu degisirseniz, ilerde pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Hangi hastaneden hangi hastaneye geçti doktorunuz?

Oda küçük olsa ne olacak ki, bunun için doktor değiştirilmez.

fazla abartıyorsunuz. 1 gece kalacaksınız hastaneyi satın alacak haliniz yok. doktor önemli gerisi teferruat tabi riskli gebelikler için durum farklı

Gideceğiniz küçük dediğiniz hastanede küvöz yoğun bakım vs. var mı?
En önemli kısım bu bence.İlk doğumumda başka bir dr. yönlendirmesiyle tam teşekküllü bir hastane seçmiştim.İyikide seçmişim kızım 28 gün yoğun bakımda yattı.İkinci doğumumu da yine aynı tam teşekküllü hastanede yaptım.Oğlum prematüre doğdu ve oda 1 hafta hastanedeydi.
Doktor önemli ama bebek için hastane şartları daha önemli bence.

Gideceğiniz küçük dediğiniz hastanede küvöz yoğun bakım vs. var mı?
En önemli kısım bu bence.İlk doğumumda başka bir dr. yönlendirmesiyle tam teşekküllü bir hastane seçmiştim.İyikide seçmişim kızım 28 gün yoğun bakımda yattı.İkinci doğumumu da yine aynı tam teşekküllü hastanede yaptım.Oğlum prematüre doğdu ve oda 1 hafta hastanedeydi.
Doktor önemli ama bebek için hastane şartları daha önemli bence.

Hastane ismi verseydiniz keşke deneyim paylaşırdık.

gideceğim hastane esntepe, daha öncden cylandaydım..
Anca nete girebildm.
Çok kararsızım acaba doktora devam edip, doğumu başka bir özel hastanede yapma şansım olur mu?esentpeye hc gtmek istemiyrom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…