Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
14 mayıs 2012 tarihinde hamile kaldım bize yakın olduğu için yeni açılan ist/haznedar da bulunan VİTAL HOSPITAL hastanesine gidiyorum doktorum DİDEM GÜNEŞ AKTAŞ daha önce bu hastaneye giden yada doktoru tanıyan varmı....?
Bende Medicana Düzgün Bey'e gidiyordum dr gayet iyiydi ama tahliller,usg ler vs.çok abartı fiyatları vardı.Ve bende Vital'e geçtim iyi ki geçmişim diyorum.
Didem Hanım'ı çok beğendim ve çok ilgili buldum.Umarım hep böyle devam eder..
Gittikçe bilgilerimizi paylaşalım bence
Bende Medicana Düzgün Bey'e gidiyordum dr gayet iyiydi ama tahliller,usg ler vs.çok abartı fiyatları vardı.Ve bende Vital'e geçtim iyi ki geçmişim diyorum.
Didem Hanım'ı çok beğendim ve çok ilgili buldum.Umarım hep böyle devam eder..
Gittikçe bilgilerimizi paylaşalım bence
ben de bir kadın doğum uzmanına görunmek istıyorum,hem ben gıbı bişiey cıktı bende onu gostermek ıcın,hem de pko için,ıyı mı dıyosunuz? kaç yaşlarında dr hanım acaba,kolay dıalog kurabılırmıyım ?
medicana düzgün beye gidiyordum ve hareketlerine gıcık olup vitale geçtim 8 aylık hamileyim 7 aydır vitalde didem hanımdayım 10 numara düzgün bir insan asla reçeteci değil paracı değil şiddetle tavsiye ederim geri kalan hastaneler ve doktorları olayı ticarete dökmüş
Merhaba ktg özelden cevap yazamadım mesaj dolmamış.Ben tüm testleri devlette yaptırdım test ücretlerini bilmiyorum normal 1000 sezeryan 1750 idi bi dahaki muayenede tekrar sorarım fiyat güncellemesi yaptılar mı bilmiyorum. Bu arada muayene 30 tl. Tabi bunlar sgk ücretleri
Afedersiniz normale 1000 yazmışım 800 olacak o :) sezeryan da spinal farkı 500 alıyoruz demişlerdi 1250 dediler ben spinal olacağım için direkt 1750 yazdım. Bunlar vital hospital de sgk için gecerli