sedalein Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 5.035 4.403 248 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #21 tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata) hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. o yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi..
tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata) hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. o yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi..
F finans24 Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 51 0 16 İstanbul 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #22 34ist .!.: hmm sezeryan da memnun kaldı diyosun yani inş.bakalım bende bi gidicem ya. Genişletmek için tıkla... ne kadar var doğuma cinsiyet bellıdır artık:)
34ist .!.: hmm sezeryan da memnun kaldı diyosun yani inş.bakalım bende bi gidicem ya. Genişletmek için tıkla... ne kadar var doğuma cinsiyet bellıdır artık:)
34ist 08/11/2014 Mis kokulu oğluşum. Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 3.953 2.123 373 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #23 sedalein .!.: tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata) hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. O yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. Zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi.. Genişletmek için tıkla... medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm finans24 .!.: ne kadar var doğuma cinsiyet bellıdır artık:) Genişletmek için tıkla... daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse.
sedalein .!.: tüm kontrollerime koşuyolu medipole cevahir hanıma gitmiştim doğumum da sezeryan oldu orada.. (planlı değildi acile gittim oradan ameliyata) hamileliğim ve ameliyatım sorunsuz geçti.. O yüzden doktorumla bir sorun yaşamadım.. Zor bir hamilelik vs olsa nasıl olurdu bilemem tabi.. Genişletmek için tıkla... medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm finans24 .!.: ne kadar var doğuma cinsiyet bellıdır artık:) Genişletmek için tıkla... daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse.
F finans24 Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 51 0 16 İstanbul 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #24 34ist .!.: medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse. Genişletmek için tıkla... senın benım gibi çok var daha bende 13. haftadayım sende o aralardasın sanırım :)
34ist .!.: medipolü bizde düşündük te bize uzak oyüzden olmadı çok uzak istemedik sağol canm daha var aslında 6 ay kadar 3.ayımız yeni bitti cinsiyet erkek inş.erken söledi doktor bakalım değişmezse. Genişletmek için tıkla... senın benım gibi çok var daha bende 13. haftadayım sende o aralardasın sanırım :)
34ist 08/11/2014 Mis kokulu oğluşum. Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 3.953 2.123 373 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #25 finans24 .!.: senın benım gibi çok var daha bende 13. Haftadayım sende o aralardasın sanırım :) Genişletmek için tıkla... biz 16 nın içindeyiz canım
finans24 .!.: senın benım gibi çok var daha bende 13. Haftadayım sende o aralardasın sanırım :) Genişletmek için tıkla... biz 16 nın içindeyiz canım
M Meleklerkorusunhepimizi Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 8 0 6 35 İstanbul 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 34ist #26 Lilacsofie .!.: Memorial Ataşehir hastanesi doğumda; doktorları, hemşire, anestezi uzmanları, hastabakıcı, ebe ve doğum katı hizmetleri olarak bir numara.... Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Kozyatağı Central Hospital a gidiyorum.Doktorum Fatmanur hanım çok ilgili alakalı gözüm kapalı önerebilirm..
Lilacsofie .!.: Memorial Ataşehir hastanesi doğumda; doktorları, hemşire, anestezi uzmanları, hastabakıcı, ebe ve doğum katı hizmetleri olarak bir numara.... Genişletmek için tıkla... Merhaba bende Kozyatağı Central Hospital a gidiyorum.Doktorum Fatmanur hanım çok ilgili alakalı gözüm kapalı önerebilirm..