Doğuma Hazırlık Hastane için özel hazırlıklarımız :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
arkadaşlar hastane için özel olarak düşündüğünüz şeyler var mı? ben özel hastanede doğum yapacağım için pasta ikramını hastane yapıyor. oda süslememi ben evde hazırlayıp kendim götürmeyi planlıyorum.doğuma girince yakınlarım hazır olan şeyleri hemen yerleştirirler diye planlıyorum.kızım olacağı için pembe balonlar tüller falan olacak. ikram olarakta hastane pasta verdiğinden şeker dağıtmayı düşünmüyorum. onun yerine süslü bir sepet içinde mıknatıslı süsler dağıtacağım. doğum fotoğrafçımız olacak. aklıma gelenler bunlar şimdilik.hadi herkes birşeyler paylaşsın. bir sürü şey yapasım varr....:))) yeni yeni fikirler çıksınki ortaya içimize sinen en güzel şeyleri yapalım :)) :36:

arkadaşlar hastane için özel olarak düşündüğünüz şeyler var mı? ben özel hastanede doğum yapacağım için pasta ikramını hastane yapıyor. oda süslememi ben evde hazırlayıp kendim götürmeyi planlıyorum.doğuma girince yakınlarım hazır olan şeyleri hemen yerleştirirler diye planlıyorum.kızım olacağı için pembe balonlar tüller falan olacak. ikram olarakta hastane pasta verdiğinden şeker dağıtmayı düşünmüyorum. onun yerine süslü bir sepet içinde mıknatıslı süsler dağıtacağım. doğum fotoğrafçımız olacak. aklıma gelenler bunlar şimdilik.hadi herkes birşeyler paylaşsın. bir sürü şey yapasım varr....:))) yeni yeni fikirler çıksınki ortaya içimize sinen en güzel şeyleri yapalım :)) :36:

lohusa seretı verıyolarmı cnm benım doğum yaptıgım hastaanede verdıler

ben daha önceki doğumumda sadece hastanede şeker dağıtmıştık,bir de tabi süslemeler falan vardı da ben hastaneyi düşündükçe daralıyorum.doğum sonrası bana hiç iyi gelmemişti zaten.o yüzden hastaneyle ilgili bir planım yok yapıp çıkmak istiyorum sadece.evde düşünüyorum tabi birşeyler.daha erken ama yine de düşündüm elimde olmadan.mesela lohusa şerbeti hazırlayıp güzel bardaklarda verilmesi hoş olur.kız olursa bardakları pembe kurdeleyle ,erkek olursa maviyle bağlayabiliriz.odası süslenir.aklıma geldikçe eklerim bakalım

hastaneler böyle ikramlar yapıyomuymuş ya ilk kez duydum negüzel balonlar tüller güzel fikir benim bebğim dahaküçük ama şimdiden hevesleniyorum inş. rabbim nasip eder ben evde odamı süslemeyii düşünüyorum dahaçok hastanedede çikolata dağıtmayı planlıyorum nasipse:52::52::52::52::52::52::52:

ben bugün süsleme malzemelerimi aldım:)) ayy çok heyecanlandımm:)) yarından tezi yok kızımın odasını süslüyorum sonrada hastane için süslemelere başlıyorum. pasta yanında içecek var denildi ama şerbetmi diye sormak hiç aklıma gelmedi. ben pet bardakları kurdeleler ile süsleyip götüreceğim.içeceklerin servisi için. lohusa şerbetini inş. şubatta kızımın mevlüdünde dağıtmayı planlıyorum. o yüzden hastaneye götürmeyeceğim. birde sepet içinde lavantalı süsler hazırlayacağım.dağıtmak için.malzemelerimide aldım.kendim yaparsam daha anlamlı olacak.birde yapım aşamasında bolca fotoğraf çekicem.kızım büyüdüğünde onu nasıl heyecanla beklediğimizi görsün diye :16:

Back
X