Hastane için yeterli mi

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba 34 haftalık oldum hala cantam hazır değil herşey yıkandı utulendi bu çantaya konması kaldı sizce koyacaklarimda eksik varmı
Bebek için
2 tane 10 li takım aldım içinde battaniyesi çorabı iç zibini hepsi var
Bunun dışında biraz daha kalın bir battaniye koyarım
10 tane falan bez
Islak mendil
Emzik biberon
Bir tanede 5 li takım koyacağım ne olur ne olmaz
Pişik kremi
Ayrıca eldiven çorap falan koyayım mı takımlarin için de var
Kendim için
2 takim pijama
Bu tane gecelik
Ped
Emzirme sütyeni 2 tane
İç çamaşırı 3 tane
Makyaj malzemesi
Göğüs pedi göğüs kremi
Terlik tarak taç
Çorap
Çıkışta giymek için eşofman

Başka ne koyayım yeterlimi fazlami hiç bilmiyorum

Normal doğum ve devlet ise yeterli hatta fazla bile çünkü sadece 24 saat tutuyorlar hatta daha az ... Özel ise yeterli canım

Bence de yeterli.. Lohusa pedi koyabilirsin.. bebeğin altını temizlerken kullanacağın, ıslak mendil yahutta pamuk.. ve alt değiştirme örtüsü alabilirsin..

Diş fırçası macunu ve havlu
Ayrıca biraz daha fazla külot alabilirsin canım velki kanaman fazla olur sızıntı olur falan. Ama bebek için herşey fazlasıyla yeterli bence

İki emzirme sütyeni fazla canım bence bi gün iki gün için bi tane yeter gerisi yeterli

Merhaba canim bende canta hazırığındayim bence sabahlik koymadıysan koy.
Ben 36 haftaliğim ve ben kizima kiyafet almadım herkes cok erken diyor izin vermiyor. Sizce erkenmi?
Kizim doğarsa ciplak kalmasından korkuyorum ilk gün.

Ben 36 haftaliğim ve ben kizima kiyafet almadım herkes cok erken diyor izin vermiyor. Sizce erkenmi?

Çıplak kalmaz merak etmeyin. Hastanede vardır acil durumlar için.

Ayrıca geç bile kalmışsınız. Ben daha cinsiyeti belli değilken bile kıyafet almıştım bi sürü.

Çıplak kalmaz merak etmeyin. Hastanede vardır acil durumlar için.

Ayrıca geç bile kalmışsınız. Ben daha cinsiyeti belli değilken bile kıyafet almıştım bi sürü.

Sen hamilemisin? Yoksa doğurdunmu doğumun sezaryanmi? normalmi oldu? Şimdiden kusura bakma bu kadar soru sorduğum için ama cok heyacanliyim ve endişeli.

Sen hamilemisin? Yoksa doğurdunmu doğumun sezaryanmi? normalmi oldu? Şimdiden kusura bakma bu kadar soru sorduğum için ama cok heyacanliyim ve endişeli.

Ben çoktaaan doğurdum. Oğlum 3 yaşında neredeyse.

Sezeryan oldu açılmam olmadığı için.

Ben çoktaaan doğurdum. Oğlum 3 yaşında neredeyse.

Sezeryan oldu açılmam olmadığı için.
Peki iyleşme sürecin ne kadar sürdü? Ve sezaryanla doğumda kilo vermek zor oloyormuş hamilelik kilolarni vere bildinmi? Ve ne kadar zamanda verdim? Şimdiden teşekkür.

Peki iyleşme sürecin ne kadar sürdü? Ve sezaryanla doğumda kilo vermek zor oloyormuş hamilelik kilolarni vere bildinmi? Ve ne kadar zamanda verdim? Şimdiden teşekkür.

İyileşme sürecim çok kısa sürdü. Hastaneden çıktıktan sonra dikişlerimle alakalı bir ağrı sızı hissetmedim, normal yaşamıma geri döndüm eve girer girmez.

Sadece anesteziden kaynaklı çok yoğun baş ağrım oldu 2-3 gün.

Kilo konusunda maalesef hiç veremedim. Zaten kilolu hamile kalmıştım, şu an Doğumdan çıktığım kilodayım 3 yıldır:kızgın:

Canım 36 hafta Doğum haftası artık her an doğurabilriain evet bu gidişle çıplak kalır git al millete ne bakıyorsun almaya başlayınca bitmiyor alma işi

Diş fırçası macunu ve havlu
Ayrıca biraz daha fazla külot alabilirsin canım velki kanaman fazla olur sızıntı olur falan. Ama bebek için herşey fazlasıyla yeterli bence
Aslında şu depentin iç çamaşırı var onlardan almayı düşünüyorum bu pakette 10 tane falan var hastane için fazlasıyla yeter gibi dış fırçası ni hatirlattigin için teşekkür ederim tamamen unutmuşum

Back
X