Hastane İkramları

luckymum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
229
237
Bayanlar bir sorum var. Lohusa şerbeti, bebek şekeri gibi ikramları hastanede mi yoksa mevlitte mi dağıtmayı düşünüyorsunuz? Hastanede başka ne gibi ikramlar yapmayı düşünüyorsunuz?
Nasip olursa normal doğum istiyorum. Bebek şekerlerini de kendim hazırlayacağım ama tarih konusu beni düşündürüyor.Normal doğumda doğum tarihi net olmadığından şekerlerin etiketini nasıl hazırlamak gerekiyor fikirleri olanlar? :KK35::confused::anneadayı:

tatlım öncelikle bebeğine sağlıkla kavuşmanı diliyorum..ben de mayıs başı gibi bekliyorum beebeğimi aynı şeyleri düşündüm durdum ama yaklaşık 5 ay önce ablam normal doğum yaptı onda gördüm ikramlar düzen nasıl oluyor diye şanslıyım yani :)
ben hastane odası için lohusa şerbeti tuzlu tatlı kurabiyeler ikramlık lokum cupcake duşunuyorum.. bebek mevlüdü de 40 ı cıkmadan yapmayı dusunmuyorum acıkcası..hem bıraz kendımıze gelelım dıye.. mevlutte seker hamurundan kurabıye mınık suslu etiketli kavanozlarda reçel ve ufak süslü şişelerde gülsuyu hazırlamayı planladım hediyelik olarak.. hazırlıklara henüz başlamadım araştırmamı yaptım sadece senin gibi evde kendim yapmayı planladım

Teşekkür ederim canım :) inşallah sağlıkla kavustursun Allah bebislerimize. Benim kırkı büyük ihtimalle ramazan a gelecek o yüzden mevlüt ya öncesi ya sonrasına kalması gerekecek o yüzden sordum. Ablanın bebisede Allah hayırlı ömürler versin :KK36:ne guzel akran olacaklar. bende mevlüt icin gulsuyu dusunuyorum minik siselerde

Güzel duaların için teşekkür ederim canım :) hepimizin inşallah:) yardım edebileceğim başka birşey olursa sorabilirsin..bizimde ramazan gelmeden dek gelecek 40 i ama biraz önce yapabilirim önemli olan bebis biraz kendine gelsin bende toparlanayim :)

Kizlar bende hazirladim kendimce biseyler. Umarim begenirler. Maksat mevlut okutmak ama yapmadan duramiyor insan:) bnde mevlut icin hediye emzik sabun yaptim. Onun disinda tuk keselere seker koyucam. Sabunla sekeride kucuk posetlere koyup dagiticam. Birde mevlut bitiminde lokum dagiticam gulsuyuyla. Pilav ayran tatli standart zaten. Hastane icin cikolata yaptrdim. Ayrica saksida cubukta takili bebek sabunlari yaptrdim. Onlari vericem. Hastane bebek besigine tutu yaptim suslemek icin balonlar hosgeldin yazilari aldim. Su anlik boyle.

image.jpg
image.jpg

Bu karton posete mevlutte sekerle o emzik sabun kutularini koyup vericem iste.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 634
Kizlar bende hazirladim kendimce biseyler. Umarim begenirler. Maksat mevlut okutmak ama yapmadan duramiyor insan:) bnde mevlut icin hediye emzik sabun yaptim. Onun disinda tuk keselere seker koyucam. Sabunla sekeride kucuk posetlere koyup dagiticam. Birde mevlut bitiminde lokum dagiticam gulsuyuyla. Pilav ayran tatli standart zaten. Hastane icin cikolata yaptrdim. Ayrica saksida cubukta takili bebek sabunlari yaptrdim. Onlari vericem. Hastane bebek besigine tutu yaptim suslemek icin balonlar hosgeldin yazilari aldim. Su anlik boyle.
sabunları sen kendin mi yaptın?

Bayanlar bir sorum var. Lohusa şerbeti, bebek şekeri gibi ikramları hastanede mi yoksa mevlitte mi dağıtmayı düşünüyorsunuz? Hastanede başka ne gibi ikramlar yapmayı düşünüyorsunuz?
Nasip olursa normal doğum istiyorum. Bebek şekerlerini de kendim hazırlayacağım ama tarih konusu beni düşündürüyor.Normal doğumda doğum tarihi net olmadığından şekerlerin etiketini nasıl hazırlamak gerekiyor fikirleri olanlar? :KK35::confused::anneadayı:

ben sadece isim yazdıracağım..belirsizlikten dolayı..

X