- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
arkadaşlar 70 gun boyunca regl olamadım 3 sefer evde yapılan idrar testi 2 sefer de kan ile gebelik testi yaptım negatif çıktı dr a gittim 64.günümde ultrasonla baktı bi tahlil daha istedi (kan) jimerde muayene ücreti 120tl verdim 25 tl kan tahlili yaptırdım bi da ilaç verdi söktürücü onu aldım kullandım adetinin 3. günü gel dedi gittim 180 tl hormon testine verdim ve dr um sunu söledi.bu arada 2 ay önce bi hormon testi daha istemişti benden ona da 180tl vermiştim ve bişey çıkmamıştı.drum dedi ki sıkıntı yok iyisin denemeye devam :s neredeyse maaşımın tümü bu şekilde gitti kızlar deliricem.tamam kötü bişey çıkmadığına memnunum ama neden böle ya dr uma dedim beni,m durumum pek musait değil bi devlet hastanesinde yaptırsam getirsem dedim evet ama benim istediklerimi nerden bilcek o hastane dedi dr hanım dedim siz bana yazıp veridinizya ben onu laboratuara vericektim onlara bakıcaklardıya onla gideyim dedim.devlet hastanesi o şekilde kabul ediodu tekrar muayene istemeden ama doktorum kabul etmedi.yani durum bu
bunun yanında bir sorum daha olacak.hamilelik süresi boyunca çok fazla dr muayenesi oluomusun ve her seferinde yeniden muayene üsreti veriliyormu bilmiyorum ama açıkçası ben hamileliğimi özelde yaşamak istiyorum fakat kayınvalidem (onların durumu gayet iyi) zübeydehanım doğumevinden bi dr buluruz devlette olsun devlet her zaman daha iyi filan diyo.sizde öyle mi yapmalıyım.zübeyde hanım doğumevi hakkında bilgisi olan var mı?çok baştansavma bir yer diye duymuştum çunku.hadi bana bi yardım lütfen