- Konu Sahibi Happy Meal
İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz . Ama bu kadar stres yapıp kafaya takmayın. Yok şu günler bu günler diye şartlanmayın. İnanın eşinizin ve sizin birbirinizi şartsız şurtsuz istediğiniz ilk gün oluyor o bebek :) kendimden biliyorum. Bebek yapmaya karar verdikten sonra bende de sizin gibi oldu .Adetler düzensizleşti .Her defasında ümitlendik ama olmadı .Hatta bir defasında 2 ay gecikti. Acaba üstüne mi görüyorum muhabbetine başladık. Meğersem bizim oğluş yerini hazırlıyormuş :)) Dediğim gibi sakin .Stres yok. elbet gelecek o bebek Allahın izniyle :))
Doktor olayına gelince özeldeki doktor resmen seni sömürmüş. Ben ankara da yaşıyorum. Muayene için özele gidiyorum. Sadece her muayene için gittiğimde 42 TL ödüyorum. Doktor tahlilleri verirken kendi söylüyor. "İstersen burda yaptır , ister devlette. Bana sonuçları mail atarsın . Özel bir durum varsa haberleşiriz" diye. İlk tahlillerimi orda yaptırsaydım 280 tl tutacaktı. Aldığımız maaş neki sonuçta.
Devlete gittim tahliller için ama büyük konuşmayım doğum için devleti tercih etmem. Ultrason odasının kapısı 2 mt kuyruktu. Zor Allah yardımcıları olsun bekleyenlerin.
Lafı uzattım ama bence Bursa nın bütün doktorları aynıysa (ki bilmiyorum) sen atla otobüse gel ankaraya .İnan daha ucuza çıkar .
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.İnşallah en kısa bebiş aranıza kavuşur
Doktor olayına gelince özeldeki doktor resmen seni sömürmüş. Ben ankara da yaşıyorum. Muayene için özele gidiyorum. Sadece her muayene için gittiğimde 42 TL ödüyorum. Doktor tahlilleri verirken kendi söylüyor. "İstersen burda yaptır , ister devlette. Bana sonuçları mail atarsın . Özel bir durum varsa haberleşiriz" diye. İlk tahlillerimi orda yaptırsaydım 280 tl tutacaktı. Aldığımız maaş neki sonuçta.
Devlete gittim tahliller için ama büyük konuşmayım doğum için devleti tercih etmem. Ultrason odasının kapısı 2 mt kuyruktu. Zor Allah yardımcıları olsun bekleyenlerin.
Lafı uzattım ama bence Bursa nın bütün doktorları aynıysa (ki bilmiyorum) sen atla otobüse gel ankaraya .İnan daha ucuza çıkar .
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.İnşallah en kısa bebiş aranıza kavuşur