Doğuma Hazırlık Hastane önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozgeyildiz06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
150
42
18
35
Güzel kadınlar, anneler merhaba. Ben ankarada yaşıyorum 23 haftalık hamileyim şimdilik kızılcahamam devlet hastanesi ve zübeyde hanıma gidiyorum kontroller için. Doğum zübeyde hanımda olacak muhtemelen ama bilemedim çok fazla yabancı hasta var uluslararası hastane mubarek kuzenim dedi ki mikrop kaparsın pis oluyor oralar diye içime kurt düştü Ankarada önerebileceğiniz hastane doktor var mı özel hastane bile olsa fiyatıyla yazabilirseniz çok sevinirim.

Ben en eski adıyla özel fatih hastanesi, daha sonra kayyum atandı adı turgut özal hastanesi oldu. şimdiki adı ise sami ulus kadın doğum beştepe ek binasında yaptım, çok memnun kaldım, tek kişilik odalar ve özel hastane konforundaydı.

Ben en eski adıyla özel fatih hastanesi, daha sonra kayyum atandı adı turgut özal hastanesi oldu. şimdiki adı ise sami ulus kadın doğum beştepe ek binasında yaptım, çok memnun kaldım, tek kişilik odalar ve özel hastane konforundaydı.
Teşekkür ederim kaydımı oraya aldırsam alırlar mı acaba çoğu kişi artık almazlar en baştan gitmeliydin diyorlar kafa karıştı

Normal doğum muydu ☺️

Back
X