hastane seçimi için öneride bulunurmusunuz lütfen

mAylin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
11
0
6
35
İstanbul
selam herkese ben 11 haftalık hamileyim anadolu yakasında ümraniyede oturuyorum bitürlü doğuma kadar ve doğum dahil sürekli gidebileceğim bihastane bulamadım daha doğrusu karar veremedim :17: bu kısa sürede 3 defa doktor değiştirdim tecrübeli anneler özel yada devlet farketmez doğumunu ve kontrollerini güvenle yapan bihastane ve doktor önerebilirmisiniz lütfen

mrb maylin.. Bana sorarsan hastaneden çok iyi bir doktor önemli bence..Ben ilk doğumumu birçok kişinin doktor tavsiyesi üzerine üsküdardaki yunus emre hastanesinde yapmıştım. Küçük bir hastane olduğu ve fiyatları anormal uygun olduğu için çok tedirgin olmuştum. düşün yani 3 sene önce her yerde normal doğumun fiyatı 1500den aşağı değilken burada 500 TL idi ve sezeryanla arasında fark yoktu. Ben de çok yadırgamıştım bu durumu. Neyse dedim gideyim de beğenmezsem başka bakarım dedim. sonra doktorumla tanıştım ve çok ama çok memnun kaldım. İsmi Selma Nihan Karakaya. Çok sevecen çok ilgili herşeyden önce güven verici bir doktor. Fakat doğumum ona kısmet olmadı. Gece doğum yaptığım için başka ama yine çok tecrübeli bir doktora Fatma Ekin Ünlüer'e doğum yaptım. Kendisi hem kadın doğum hem de radyoloji uzmanı. Bebeğimin ayrıntılı ultrasonunu da o çekmişti.
Nihan hanım 2. bebeğini doğurunca hastaneden ayrıldı. Şimdi koşuyolundaki medipol hastanesinde çalışıyor. Başka sıkıntılarım için sonra ona 1 kez gittim ama hem maddi hem de uzaklık açısından bir daha gitmedim. Şimdi kist tedavisi oluyorum ve Ekin hanımla yani doğumumu yaptıran doktorla devam ediyorum. 2. bebeğim olunca napacağımı bende tam bilmiyorum ama bu ikisinden birini tercih edeceğim sanırım..
Hastaneye gelince tabi ki medipol hastanesi daha gelişmiş ama yunus emre hastanesinin de bir olumsuzluğunu yaşamadım.. Ümraniyede de Medicana Sibel Açıkalın olabilir. Tabi hala orada çalışıyorsa...

mrb maylin.. Bana sorarsan hastaneden çok iyi bir doktor önemli bence..Ben ilk doğumumu birçok kişinin doktor tavsiyesi üzerine üsküdardaki yunus emre hastanesinde yapmıştım. Küçük bir hastane olduğu ve fiyatları anormal uygun olduğu için çok tedirgin olmuştum. düşün yani 3 sene önce her yerde normal doğumun fiyatı 1500den aşağı değilken burada 500 TL idi ve sezeryanla arasında fark yoktu. Ben de çok yadırgamıştım bu durumu. Neyse dedim gideyim de beğenmezsem başka bakarım dedim. sonra doktorumla tanıştım ve çok ama çok memnun kaldım. İsmi Selma Nihan Karakaya. Çok sevecen çok ilgili herşeyden önce güven verici bir doktor. Fakat doğumum ona kısmet olmadı. Gece doğum yaptığım için başka ama yine çok tecrübeli bir doktora Fatma Ekin Ünlüer'e doğum yaptım. Kendisi hem kadın doğum hem de radyoloji uzmanı. Bebeğimin ayrıntılı ultrasonunu da o çekmişti.
Nihan hanım 2. bebeğini doğurunca hastaneden ayrıldı. Şimdi koşuyolundaki medipol hastanesinde çalışıyor. Başka sıkıntılarım için sonra ona 1 kez gittim ama hem maddi hem de uzaklık açısından bir daha gitmedim. Şimdi kist tedavisi oluyorum ve Ekin hanımla yani doğumumu yaptıran doktorla devam ediyorum. 2. bebeğim olunca napacağımı bende tam bilmiyorum ama bu ikisinden birini tercih edeceğim sanırım..
Hastaneye gelince tabi ki medipol hastanesi daha gelişmiş ama yunus emre hastanesinin de bir olumsuzluğunu yaşamadım.. Ümraniyede de Medicana Sibel Açıkalın olabilir. Tabi hala orada çalışıyorsa...

çok teşekkür ederim öneri için Fatma Ekin Ünlüeri deneyeceğim sanırım haftaya inşallah bende memnun kalırım tekrar sağolun :))

Ekin hanım da çok sıcak, samimi bir insan..Herşeyden önce güven önemli. Malesef bu zamanda hem güven verici, hem uzman hem de samimi, iyi niyetli doktor bulmak zor, özellikle de kadın doğum alanında...Ben normal doğum yapmayı çok istediğim için bu konuda benim gibi hassas olan bir doktor olmasını çok istemiştim. Nihan hanım son ana kadar bekledi ve asla sezeryan lafını bile etmedi.Hep "sen çok kolay doğum yapacaksın" demişti. 37 haftalıkken açılma başlamıştı, ona rağmen sancımın kendinden gelmesini bekledi. Hatta son hafta da "aslında suni sancı versek 1 saatte doğurursun ama gerek yok, kendi gelsin" dedi. Doğumum için Ekin hanım geldiğinde "Doktorun neden bu kadar beklemiş?" dedi, bu sözü de kafamı karıştırmıştı hani..ama ben genel olarak çok memnunum kendisinden..Umarım sen de memnun kalırsın..

Ekin hanım da çok sıcak, samimi bir insan..Herşeyden önce güven önemli. Malesef bu zamanda hem güven verici, hem uzman hem de samimi, iyi niyetli doktor bulmak zor, özellikle de kadın doğum alanında...Ben normal doğum yapmayı çok istediğim için bu konuda benim gibi hassas olan bir doktor olmasını çok istemiştim. Nihan hanım son ana kadar bekledi ve asla sezeryan lafını bile etmedi.Hep "sen çok kolay doğum yapacaksın" demişti. 37 haftalıkken açılma başlamıştı, ona rağmen sancımın kendinden gelmesini bekledi. Hatta son hafta da "aslında suni sancı versek 1 saatte doğurursun ama gerek yok, kendi gelsin" dedi. Doğumum için Ekin hanım geldiğinde "Doktorun neden bu kadar beklemiş?" dedi, bu sözü de kafamı karıştırmıştı hani..ama ben genel olarak çok memnunum kendisinden..Umarım sen de memnun kalırsın..

tekrar teşekkürler benim bisorum daha var aslında benim son gittiğim hastane 2li test yapmıyormuş daha doğrusu doktrum yanlış sonuç çıkar belki daha tecrübeli biyere git dedi haliyle tüm güvenim sarsıldı yunus emre hastanesinde 2li test yapıyorlarmı bazı özel hastanelerde kuvez olmuyormuş orada allah korusun herhangi bi kötü durumda müdahele edebilirlermi sorularım çok oldu ama eşim göreve gidiyor ailemden uzağım oyüzden biraz endişeliyim biraz panik halindeyim

ne demek cnm yardımcı olabilirsem ne ala:D Ben hamileliğimin başında çakmak erdem hastanesine gidiyordum. Fakat hastanedeki düzensizlik canımı sıktı. doktorumu sevmeme rağmen oradan vazgeçtim. 19 haftalıkken başladım yunus emre hastanesine..Ben inancım gereği yaptırmak istemedim. Eşimle ortak kararımızdı. Sonuç olumsuz da olsa kabul edecektik ve bunu önceden öğrenip hamileliğimi zehir etmeye hiç niyetim yoktu. Çok şükür ki öyle bir şey olmadı...
Yunus emre hastanesinde yapıldığını biliyorum. En son 2-3 hafta önce gitmiştim. Doktora tahlil sonucumu göstermek için beklediğimde biri ikili test için gelmişti sanırım. Onu da Ekin hanım yapıyor aynı zamanda jinekolojik radyoloji uzmanı olduğu için. Ben ikili teste girmedim ama 2. düzey ultrasonumu da Ekin hanım çekti..
Hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi var cnm merak etme:34:

çok teşekkür ederim 2 hafta önce bugün için zeynep kamilde randevum vardı bide devlet bide devleti deneyeyim demiştim gittim ama artık kesin karar verdim yunus emreye gitmeye hastaneyi başka önerenlerde oldu sende çok yardımcı oldun çok sağol :)))

selam herkese ben 11 haftalık hamileyim anadolu yakasında ümraniyede oturuyorum bitürlü doğuma kadar ve doğum dahil sürekli gidebileceğim bihastane bulamadım daha doğrusu karar veremedim :17: bu kısa sürede 3 defa doktor değiştirdim tecrübeli anneler özel yada devlet farketmez doğumunu ve kontrollerini güvenle yapan bihastane ve doktor önerebilirmisiniz lütfen
Ben yakın zamanda koşuyolu medipol hastanesinde doğum yaptım. Tavsiye üzerine 8 aylık olana kadar doğum takibimi sema ovalı yaptı. Herhangi bir problemim olmadı. Sadece çok tercih edilen bir doktor olduğu için çok kalabalıktı. Çok beklemek zorunda kalıyorduk.
8. Ayımda sema hanım rahatsız olduğu için hastalarını diğer doktorlara yönlendirdiler. Ben de tercihimi nihan karakayadan yana kullandım. Ve çok memnun kaldım. Mükemmel bir doktor. Normal doğumu destekliyor. Normal doğum yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. Benim günüm geçti. Ben suni sancı verilsin diye ısrar etmeme rağmen kabul etmedi. Bebeğin çok sağlıklı suyu vs iyi bekleyelim normal doğum yap. Suni sancı ile olmazsa sezeryana almak zorunda kalırız seni dedi. Ve bekledi. 42. Haftamı doldurmama bir gün kala (max bekleme süresi 42 hafta) yatışım yapıldı suni sancı verdiler, ancak 6 saatin sonunda hiç açılma olmayınca mecburen sezeryana alındım. Bebeğim de ben de çok sağlıklıyız. Başka bir doktor olsa. Annenin sezeryana razı olmasına rağmen asla normal doğum olmasını beklemezdi.
Ayrıca kendisi de çok güleryüzlü ilgili ve tatlı bir doktor. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Benim de doktorum Nihan Hanımdı Kendisinden çok memnunum ama Medipolden ayrılmış Nereye gittiğini bilen var mı?

Back
X