Hastane seçimi için yardım..

Reengarenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
5.895
8.675
198
<div class="bbWrapper">Merhaba kızlar ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk denememde bebeğim tutundu bana şuan 19 aylık oldu.. <br /> Dün öğrendimki hastane ohal yüzünden kapatılmış.. <br /> 3 tane yumurtamız vardı orda başka hastaneye alınmış biz kışa doğru yine <br /> çocuk yapmayı düşünüyoruz. <br /> Sizden istanbul arvrupa yakasında bulunan başarılı hastanelerin ve doktorların adını yazmanızı istiyorum şimdiden teşekkür ederim cevap yazanlara..</div>

<div class="bbWrapper">Fulya Bahçeci&#039;de Güvenç ve Erbil Beyi tavsiye edebilirim. Benim doktorum Güvenç Bey&#039;di ikinci denemede tuttu çok şükür.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 757284" data-quote="derinn83" data-source="post: 47649711" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=47649711" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-47649711">derinn83 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Fulya Bahçeci&#039;de Güvenç ve Erbil Beyi tavsiye edebilirim. Benim doktorum Güvenç Bey&#039;di ikinci denemede tuttu çok şükür. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına al bahçeci yi çok duyuyorum bi bakınayım teşekkür ederim canım..</div>

Back