Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle tabularımızı yıkmalıyız. Ben de gebe olduğumu öğrendiğimde çok ikilemde kaldım Devlet mi Özel mi diye ama sonra yaptığım şeyin doğruluğu ile başarılı bir eylem içinde olduğumdan mutlu oldum. Devlet ile ilgili bir olanak var ise ve yerinizde yakın ise Zeynep Kamili öneririm. Testlerimden tutun kan uyuşmazlığıma kadar tek tek ilgileniyorlar, 8. ayıma kadar ayda 1 8. ayda 2 haftada bir sanırım 36. haftadan sonrada her hafta olmak üzere çağırıyorlar. Birazda bizlerin doktora sorularımızı sorarak hem aklımızdakilere cevap almak hem de dr. un atladığı bir husus olur ise bizi yönlendirmesini sağlamalıyız. Ayrıca dr. muayenesine girmeden önce tansiyon, kilo ve nabız ölçümleri ebe yaptığında sizlere hangi ay içinde olursanız sizleri yönlendirebiliyor. Bir özele girdiğinizde test vs de derverde ise 200-300 den aşağı çıkamıyorsunuz. yine de takdir kişinindir, ama benim sizlere tavsiyem tabularınızdan uzak durun ve herşeyi deneyin. Ayrıca gebeliğin ilk aşamasından beri kendim bir dosya hazırladım. Tahlil, Ultrason, Kullanmış olduğum vitamin ve ilaçlarım, yapılan aşılar ve dozları ile hepsi ile bir bütün. (20. haftamda bir sıkıntım oldu rabbime şükürler olsun ki atlattım) doktorumun önüne dosyamı koyduğumda zaten benim bir şey anlatmama gerek kalmıyor, kendisi kan uyuşmazlığımdan tutun da ne var ne yok bakıyorlar. O yüzden arkadaşlarımın sizlere tavsiyelerim bunlar, yine de takdir sizlerindir. İnsanoğlu duygusallığın ve yaşanılan o annelik içgüdüsü ile özellerin daha mükemmel olabileceğini düşünebiliyor. Kendinize iyi bakın