- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kocası ifade vermiş, konu sahibi oklavayla karşılayacak.
İlgisiz hemşirelere ne yapalım sizce?
Ağrısı varsa ilacı da vardır.Çocuk sebepsiz aglamiyor zaten zehirlenmis.yani annesini arama açlık susuzluk gaz değil cocuktakı hastalanmis
süt sagmayi bile kabul etmemissiniz bir de hakliymis gibi gelip konu acmissinizPes annelıme kadar laf edilmiş. Eşim ztn asla benim yanımda cesaret edip sigara içemezdı zaten içmedide, gece 3gıbı uyandım sigara içiyodu TV izliyodu
Sesi kısık sureklı uyuyo kuzum . Doktora hemşireye cok dil döktüm .onlarda bana sütünü sag dedi amaa ben onada bahane buldum bugüne kadar hıc ayrı kalmadık bebegımle yapamazdım .bnden baska kımse yoktu kapıda güvenlikte aşağıda beklememi söyledi ama onlarıda dinlemedim dil döktüm. ıyıkı kaldım orda. Olmasaydım bebegım ne halde olacaktı acaba .
Memurların -ayrım yapmaksızın- çoğunun işlerini savsakladıkları da acı bir gerçek.Peki enfeksiyon riski yüksek olan yogunbakima sürekli girmeye çalışan anne ne kadar haklı
Bizde bir algı oluşmuş sürekli memuru şikayet etmek
Öğretmeni hemşireyi doktoru.istediğinmiz gibi olmayınca her şeyi şikayet edelim
Evet farklı bir bakış açısı ??!!Ağrısı varsa ilacı da vardır.
Memurların -ayrım yapmaksızın- çoğunun işlerini savsakladıkları da acı bir gerçek.
Bence bu devlet-memur ayrımı yapmadan Türk insanının karakteri diye düşünüyorum. İşini düzgün yapan insan bulmak çok zor bence genel olarak.Memurların -ayrım yapmaksızın- çoğunun işlerini savsakladıkları da acı bir gerçek.
Demekki siz iyi memurlara denk gelmemişsiniz.Memurların -ayrım yapmaksızın- çoğunun işlerini savsakladıkları da acı bir gerçek.
Bence hemşireleri şikayet edin.
Mesai saatinde çene çalmak yerine her bebekle tek tek ilgilenmeliydiler. Zaten bebekler anadan ayrı. Bebekleri aç, uykusuz, belki altı pis bırakmak mı görev tanımı?
Bebek hemşiresi olduğuna göre doyurmalı, emzik vermeli, alt değiştirmeli ve uyumasına yardımcı olmalı.
O zavallı güçsüz bebeler ağlamaktan katılsın, onlar çene yapsın. Vicdansızlık bu.
Ben dedım zaten ger.zkalı kocam suçlu dıe o bellı olan bısı bıdaha oyle bısı yapmaya cesaret edemez oda cok korktu agladı .guvrnlıkte vardı doktorun hemsırenin bılgısı var sut verıcem cocuguma dedımÖncelikle çok geçmiş olsun. Ama Kabahatin büyüğü sizdeyken ( babayı kastediyorum) hala şikayet derdindesiniz. Çocuk ihmal yüzünden sigara izmariti yutup hastanelik olmuş ağlıyordu içeri almadılar diye şikayet ediyorsunuz. Onlar da sosyal hizmetlere başvuruda bulunup ihmal var dese ne yapacaksınız. Kendi çocuğunuzu geçtim orada yatan diğer hastaları riske atmışsınız. En çok da şeye şaşırdım hiç mi güvenlik yoktu da nereye gidiyorsunuz durun demedi size. Şikayet edecekseniz önce bunu şikayet edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?