Hastane sorunu

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
kizlar esimi iceri almiyolr ricada etmistim yok 32 hafalik oldum napmam lazim ya 1 kerede olsa gormk istiyo esim

Nasıl almıyorlar Kontrol için gittiğinizde mi alınmıyor içeri?

kizlar esimi iceri almiyolr ricada etmistim yok 32 hafalik oldum napmam lazim ya 1 kerede olsa gormk istiyo esim
Evet devlet hastanelerinde almıyorlar. Özeldeki bütün muayenelerde eşim benimle gelirdi içeri. Ama bu kaç kontroldür devlete gidiyorum eşimi almıyorlar maalesef

Artık özel hastanelerde almıyor. Benim doktorum özel klinik açınca oraya gidiyorum yanında kim gelirse girebiliyor. Özel Bi kliniğe gidebilirsin. Özelde ki hastanedeki muayene ücretiyle aynı parayı veriyorum.

Evet devlet hastanelerinde almıyorlar. Özeldeki bütün muayenelerde eşim benimle gelirdi içeri. Ama bu kaç kontroldür devlete gidiyorum eşimi almıyorlar maalesef
Ozele gidiyorum basindan beri almiyorlar

Ozele gidiyorum basindan beri almiyorlar
Hımm olabilir abim Antalya da oturuyor onu da yengemle içeri almıyorlar bizi başka şehirdeyiz biz gidince eşimi alıyorlardı. Aslında doktordan doktora hastaneden hastaneye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…