hastane terliği

hafifsekerli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.308
1.228
448
cokda önemli bir konu degıl ama.hani şu suslu terlikle varya onlar hastanede giyilir mi.giyilsede bir daha eve götürülmez ki o.tacıyla takım olanlar varya onları diyorum.

siz ne giydiniz hastanede?

cokda önemli bir konu degıl ama.hani şu suslu terlikle varya onlar hastanede giyilir mi.giyilsede bir daha eve götürülmez ki o.tacıyla takım olanlar varya onları diyorum.

siz ne giydiniz hastanede?
Burda bir arkadas hastanede giymek icin terligin altina keceden taban kesip yapistirdigini yazmisti. Eve gelince de cikarmis. Cok mantikli geldi bana bende oyle yapmayi dusunuyorum.

valla ben o süslü terlik ve taç takımından aldım onu kullanmayı düşünüyorum :)
Anladigim kadariyla arkadasta ondan bahsediyor yani hastanede kullaninca kirlenecek sonucta evde nasil tekrar giyecegiz diye sordu sanirim yanlis anlamadiysam. Bende terligimi kendim susledim onu giyecegim. taban yapistirip eve gelincede sökmeyi dusunuyorum.

makinede yıkayabilirim öyle durumda bir şeye sarıp ama taban da mantıklı tabi

Alta keçe yapmak ne kadar sağlıklı olabilir ki. Terligin sağı solu etrafa değmeyecek mi. Türlü mikroplari evin içine almaya cesaret edemem. Hiç sağlıklı bir tercih değil bence... ev için yeni bir terlik almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…