hastane ve doktor tavsiyeniz

shamil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
7
0
1
39
ben kayseriden ismimin shamil olduğuna bakmayın :)
kayseriden tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane hangileri vardır
ayrıca doğum ücreti olarak ta bilgilendirirseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederim...

Aytül hanim var tavsiye etmem onu senin gittiğin var mı
onu bilmiyorum da ben acıbademde özge hanım var ona gittim bir defa çok ilgiliydi, çok memnun kaldım ama hastahane çok pahalı olduğu için devam edemedik.doğum ücreti 3000den fazla istiyorlar. şimdi özel erciyese gidiyorum bihter hanıma o da iyi sayılır bir defa gittim nasıl olduğunu zaman gösterecek.ama tekden de gülcan hanım var ona gitme hiç iyi değil:

tekden de zehra hanım var basından itibaren ona gidiyorum sorunlu idim şimdiye kadar cok güzel yönlendirdi sıkıntılı zamanları gecirdim inş.

onu bilmiyorum da ben acıbademde özge hanım var ona gittim bir defa çok ilgiliydi, çok memnun kaldım ama hastahane çok pahalı olduğu için devam edemedik.doğum ücreti 3000den fazla istiyorlar. şimdi özel erciyese gidiyorum bihter hanıma o da iyi sayılır bir defa gittim nasıl olduğunu zaman gösterecek.ama tekden de gülcan hanım var ona gitme hiç iyi değil:

evet canım yaa çok pahalı gercekten memorial istiyordum bende 2000 lira şimidi hali ile doğum ücreti onun için gidemedim

evet zehra hanım çok iyi diyorlar herkes çok memnun ben gitmediğime pişman oldum.bakalım bihter hanımdan memnun kalmazsam ona yönelirim:) doğumum geldi doktor seçemedim.oranın doğum ücreti ne kadar acaba. birde bihter hanımı duydunuz mu çevreden nasıl diyorlar.

Back
X