Hastane ve doktor telaşı

Annean

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
80
36
23
35
Ankara
Selam kızlar,, Allah I'n izniyle geçen haftalarda hamile olduğumu öğrendim.. Ankara da yaşıyorum. Ilk kez bir doktora gittim. Ultrason ve kan testi falan için. Ilk hamileliğim ve gittiğim doktor beni çok korkuttu.. Ultrason a aldı keseyi gördü. Ve etrafında kan var dedi. Düşebilir dedi. Ama öyle bir söyledi ki zaten düşer der gibiydi.. Tüm gün ağladım.. Ertesi gün veni vidi ye gittik. Orada ki doktor beni çok rahatlatı.. Şimdi sadece 12 haftanın dolmasını beklemem gerekiyor. Neyse fazla uzattım. Bu konuda çok acemiyim. Ankara da olan arkadaşlardan doktor ve hastane tavsiyesi bekliyorum.. Cevap verirseniz çok sevinirim.

canım benimde ilk haftalarımda kanamam vardı, ( içerden ), iğne kullandım 12.hafta bitene kadar.
telaşlanma çocuğun sağlıklı ise tutunur sana zaten.
ben gazi hastanesine gidiyorum prof. doktorum benim muayene ücreti pahalı ama polikinikten başlayabilirsin sen daha başındasın sanırım gebeliğin ve tahliller için öğleden sonrasını bekliyorsun falan.
özel düşünürsen medikanaya giden arkadaşlarım var çok memnunlar o hastanede çok tuzlu gerçi.
iyi araştır doktorunu, hastane olarakta yeni doğan bakım ünitesini falan sor önemli bunlar ilerisi için.
hayırlı olsun bebişin

Çok teşekkür ederim.. Şu an 6 hafta içindeyim bende. Ilk gittiğim doktordan sonra tövbe ettim zaten araştırmadan gitmemeye, şu an veni vidi mamak a gidiyorum. Ama daha hastane araştırmam lazım, senin dediğin medicana ya da bakmayı düşünüyorum. Sağlıkla doğsun büyüsünde parası fazla olsun ya ne yapalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…