• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane yoğun bakımı çocuk

Cemile_91

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
9
1
6
34
Acillll! Lütfen yardımcı olun biran önce biZe balıkesehir etrafı bursa etrafı en yakın çocuk yoğun bakım deteylı hastane istiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin bilgi verir misiniz yakında oturan tanıdık ları olan hemen gidebileceğimi yoğun bakımı olan hastane lütfen...

Acillll! Lütfen yardımcı olun biran önce biZe balıkesehir etrafı bursa etrafı en yakın çocuk yoğun bakım deteylı hastane istiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin bilgi verir misiniz yakında oturan tanıdık ları olan hemen gidebileceğimi yoğun bakımı olan hastane lütfen...
Çok geçmiş olsun, üniversite veya şehir hastanesinde çocuk yoğun bakım vardır. Özellerde olacağını zannetmiyorum

Çok geçmiş olsun, üniversite veya şehir hastanesinde çocuk yoğun bakım vardır. Özellerde olacağını zannetmiyorum
Peki yer varmı bize yardımcı olabilecek tanıdıklarını var mı Allah'ın rızası için bir yardımcı olun

Allah'ım yol gösteriyor bulunmuş yer şehir hastanesinde balıkesir yazanada teşekkür ederim

Allah'ım yol gösteriyor bulunmuş yer şehir hastanesinde balıkesir yazanada teşekkür

Back
X