hastanede adli vaka sorgusu

Hanımlar merhaba, ben bugün annem için hastaneye gitmiştim, annemin kimliğini verdiğimde bana adli vaka için mi geldiniz dedi (2018 zamanında olmuş) ben de yok hayır randevu almıştım dedim, sonradan aklıma takıldı keşke sorsaydım dedim, bu ne demek oluyor bilen var mı? internetten baktığımda Ceza kanunda tanımlanmış suçları işleyen ya da işlenmiş olan suçlardan etkilenerek hastaneye başvuran kişiler, adli olgu olarak tanımlanabilir, yazıyor önceden annemle hastaneye gittiğimizde hiç bunu sormamışlardı, bir de annem de 2 cm çapında kistik intensitede lezyon görüldü diyor doktora raporu gösterdiğimde bu konuda bir açıklama yapmadı şimdi okuyunca gördüm bunun ne demek olduğunu bilen var mı
Eşim bacağını kırdı işyerinde geçen yıl rapor veren kız adlı vakamı diye sordu..yani iş kazasımı kendiliğinden oluşan bir durum mu diye zira adlı vakalarda rapor ücretini şirket karşılar ayrıca devlet maaş verir diye açıkladı hayır kendisi düşüp kırdı dedim nitekim öylede oldu yallan söyleyecek halim yok 3 kuruş para için ...zaten adlı vaka yani iş kazası olsaydı rapor tutulması gerekiyormuş örnek şoför se trafik kazası geçirirse çalışırken, adlı vaka durumu oluşabiliyor ama işyerinde olduğu saatlerde kendi düşüp kırdıysa o adlı vaka olmuyor ...annenizin çalışma durumu varmı yada rapor istediniz mi belki o yüzden sormuşlardır

Hanımlar merhaba, ben bugün annem için hastaneye gitmiştim, annemin kimliğini verdiğimde bana adli vaka için mi geldiniz dedi (2018 zamanında olmuş) ben de yok hayır randevu almıştım dedim, sonradan aklıma takıldı keşke sorsaydım dedim, bu ne demek oluyor bilen var mı? internetten baktığımda Ceza kanunda tanımlanmış suçları işleyen ya da işlenmiş olan suçlardan etkilenerek hastaneye başvuran kişiler, adli olgu olarak tanımlanabilir, yazıyor önceden annemle hastaneye gittiğimizde hiç bunu sormamışlardı, bir de annem de 2 cm çapında kistik intensitede lezyon görüldü diyor doktora raporu gösterdiğimde bu konuda bir açıklama yapmadı şimdi okuyunca gördüm bunun ne demek olduğunu bilen var mı
İsim benzerliğidir bir eski vakayı bekliyorlardır yazı gelmiştir annenizin ismi benzerdir sormuşlardır. Çok merak ediyorsanız UYAP VATANDAŞ portaldan annenizin kimlik ve e-devlet şifresiyle bakın. Adli vaka ile ilgili değildir annenizin durumu benzerliktir şüpheniz varsa annenizle konuşun bakın.

Back
X