- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
Selamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. Sizce yetkililer gerçekten uyarı verir mi? Yoksa yaptıkları yanlarına kalır mı? Bugün benim çocuğuma yarın başka bir çocuğa bu muamele edilecek ve ben hazmediyorum.