Hastanede başıma gelenler...

Ben su an konu sahibine gercekten uzuldum zaten bebegiyle kotu bir hadise yasadi magdur oldu hemsirenin kaba ve avam konusmalarina maruz kaldi bir de burada saglik calisanlarinin tacizine tribine maruz kaldi. Aciz durumdaki hastalara yaptiklari afrayi tafrayi klavye basinda da surdurebileceklerini dusunuyorlar. Gercekten cok yazik. Kimse yasina, meslegine saygi beklemesin. Saygi hakedilir.
Salla bakalım sen de klavyeden hemşire düşmanı .Benim tavrimi burda herkes bilir.Isyerinde de herkes bilir.Sinirlendigim ikinci konu bu kk serüvenim boyunca.Birtek siz insanlığı hakediyorsunuz .Biz haketmiyoruz

18 sayfa bu kadar tarafli ve varsayimlar uzerine kurulu yoruma tahammul edebildigine gore ben senin gercek hayatta kimsenin isine mudahale edecegine hele ki saldiracagina ihtiml vermem.
Ben her 3 haftada bir bu durumu yaşıyorum çoğu zaman naifliğimden kaybettiğim sineye çektiğim daha neler oluyor. Yeterince anlayışlı olduğumu biliyorum ama bu kez ipin ucu kaçtı buna da susamadım.

Arkadaşlar. Ben burda tüm sağlık çalışanlarına bir şey demedim. Ben yaşadığım bir olayı anlattım. Siz üstünüze alınıyorsunuz. Siz orda değildiniz görmediniz bile niye hemen savunmaya geçiyorsunuz yargılıyorsunuz anlamıyorum. su bimerden sonra şımardı insanlar, yok beğenmiyorsan kendin al ya da hiç olmadı hastaneye götürme diyen sağlık görevlileri var ya onlar istediklerini üstlerine alabilirler. Durduk yere sorun çıkarıyormuşuz gibi davranılması hususundan da ayrıca sıtkım sıyrıldı. Ben nereye başvuracağımı anladım sağ olun arkadaşlar yardımcı oldunuz. Daha da gerilim çıksın istemiyorum. Kişisel tartışmalara dönmek üzere konu. Hepinize çok tşk ediyorum. Mune Mune konuyu kapatabilir misin rica etsem?

Back
X