- 7 Mart 2013
- 6.774
- 20.323
- 548
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
Hastanede yatıyorsunuz yani. Yatılı deyince ben refakatçi sandım
Eşiniz tıpa alıp personele versin. Diğer hasta covidliyse siz de karantinadasınız demektir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok be korono degiliz çok şükür buraya hamileler ve kadınsal problemi olanlar yatiyor ve yatmadan önce koronoya test verioz eger her şey iyise zaten başkasınln yanında yation korono çıkarsa tek odaya alıyorlarHastanede yatıyorsunuz yani. Yatılı deyince ben refakatçi sandımEşiniz tıpa alıp personele versin. Diğer hasta covidliyse siz de karantinadasınız demektir.
benim kaynanamda kendi odasında horluyor hem onun hem bizim kapımız kapalı ama traktor sesi geliyor odayaKulağa pamuk. Mümkünse tıkaç. Benim babam asfalt delme makinesi sesi çıkardığı için alışkınım hiç duymamoğlum da babasından alıştı o da duymuyor gahsjd
Denedim gece Horluyprmuş gibi yapiyordum neredeyse bogulucaktım rol yapmaktan hiç rahat değil horlamak bunlar nasıl horluyor yaa.. hastanede yatak da rahat degil kıpırdayınca sanki tüm yatagi yerinden oynatlyorsun gibi sesler çıklyor belki 100 kere sağa sola döndüm o seslere bile uyanmadı hatta ağlamak sesine benzer sesler çıkmaya başladı sanki anladı onu rahatsız etmeye çalıştığımı karnındaki bebe ağladı sankiKulaklık takma telefondan birşey aç kendi kulağının dibine koy madem acıtıyorsa
Ben ortamda biri horluyorsa öksürüyorum öhöö öhö diye azcık sessizlik oluyor tekrar başlıyor
Tekrar öksürüyorum o ara uyudum uyudum
Ya da şakayla karışık dicen hemşireye söylym az eterle beni bayıltsın gece diğer odalardan horlama sesi geliyor uyuyamıyorum falan![]()
Ortamda covid vardır diye demişsiniz. Ben onu da yanlış anlayıp diğer hasta covid sandımyok be korono degiliz çok şükür buraya hamileler ve kadınsal problemi olanlar yatiyor ve yatmadan önce koronoya test verioz eger her şey iyise zaten başkasınln yanında yation korono çıkarsa tek odaya alıyorlar
hayır şuan karantina rejimi ya istedigim zmn dışarı çıkamıyoruz Görüş yasak sadece evden birçeyler getirip kapının önüne bırakabilirler belirli vakitlerde sende inip alıyorsun okadar..Ortamda covid vardır diye demişsiniz. Ben onu da yanlış anlayıp diğer hasta covid sandımsonunda anladım
![]()
Horlayanlar zaten rahat uyuyamıyor. Rahat uyuyamadıkları için gündüz de sızıyorlar. Sağlıksız bir durum. Hamilelik kaynaklı artmış da olabilir horlaması ya da sadece sebebi hamileliktir. Ya zamanla alışırsınız ya da tıkaç kullanın. Yüzmede kullanılan tıkaçları ben kullanıyorum bazen, ortamda gürültü olduğunda.Denedim gece Horluyprmuş gibi yapiyordum neredeyse bogulucaktım rol yapmaktan hiç rahat değil horlamak bunlar nasıl horluyor yaa.. hastanede yatak da rahat degil kıpırdayınca sanki tüm yatagi yerinden oynatlyorsun gibi sesler çıklyor belki 100 kere sağa sola döndüm o seslere bile uyanmadı hatta ağlamak sesine benzer sesler çıkmaya başladı sanki anladı onu rahatsız etmeye çalıştığımı karnındaki bebe ağladı sanki![]()
Mızıldanmış işteDenedim gece Horluyprmuş gibi yapiyordum neredeyse bogulucaktım rol yapmaktan hiç rahat değil horlamak bunlar nasıl horluyor yaa.. hastanede yatak da rahat degil kıpırdayınca sanki tüm yatagi yerinden oynatlyorsun gibi sesler çıklyor belki 100 kere sağa sola döndüm o seslere bile uyanmadı hatta ağlamak sesine benzer sesler çıkmaya başladı sanki anladı onu rahatsız etmeye çalıştığımı karnındaki bebe ağladı sanki![]()
Teşekkürler Fazla kalmam heralde burda İnşallah hemoglabinim baya düşmüş ilaçlar fayda etmiyor hergün başım ağrıyor... Bakalım evden tedaviye devam ederim BelkiHorlayanlar zaten rahat uyuyamıyor. Rahat uyuyamadıkları için gündüz de sızıyorlar. Sağlıksız bir durum. Hamilelik kaynaklı artmış da olabilir horlaması ya da sadece sebebi hamileliktir. Ya zamanla alışırsınız ya da tıkaç kullanın. Yüzmede kullanılan tıkaçları ben kullanıyorum bazen, ortamda gürültü olduğunda.
Bilirim o sesibenim kaynanamda kendi odasında horluyor hem onun hem bizim kapımız kapalı ama traktor sesi geliyor odaya![]()
Acaba ben de horluyor muyum dbsjndsBilirim o sesibabamda uyku apnesi var, evlerden ırak gahsjd. Muhtemelen gebelikten horluyor. Normalde uyuduğum bile anlaşılmaz benim tıs demem ama hamileyken horluyormusum eşim demişti.
İhtimal dahilinde ahjdjd. Bilmiyor ki insan ben çok şaşırmıştım eşim deyinceAcaba ben de horluyor muyum dbsjnds
ben inanmiyorum desede cbskmdİhtimal dahilinde ahjdjd. Bilmiyor ki insan ben çok şaşırmıştım eşim deyince![]()
Ben balkonda yatiyordum, eşim yan odanın içinden, pencereden duymuş ahsjjd mecbur inandım böyle yalan uydurmaz herhaldeben inanmiyorum desede cbskmd
kız hala horluyor ve daha da arttııBen balkonda yatiyordum, eşim yan odanın içinden, pencereden duymuş ahsjjd mecbur inandım böyle yalan uydurmaz herhalde![]()
Geçmiş olsunbabamın uyku apnesi var. horlamasının desibelini anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalırhastanede yanında refakatçiyken horlama sesine değil aynı odadaki hasta, aynı katta kalan kaç kişi bakmaya geldi anlatamam. kendi rahatsız oluşumu bir kenara bırakıp yerin dibine geçmiştim
yapacak bir şey yok, sabredeceksiniz veya oda değiştireceksiniz
Ben eşimle yatakları ayırdım ayol horlamaya tahammülüm yok. Kızımı doğurdugumda bir arap kadınla kalmıştık annnamm kadının burnu konuşuyordu resmen neyseki yek bir gece kaldıkşuan bile horluyor