hastanede horlayan oda arkadaşı

Hastanede yatıyorsunuz yani. Yatılı deyince ben refakatçi sandım :olamaz: Eşiniz tıpa alıp personele versin. Diğer hasta covidliyse siz de karantinadasınız demektir.
yok be korono degiliz çok şükür buraya hamileler ve kadınsal problemi olanlar yatiyor ve yatmadan önce koronoya test verioz eger her şey iyise zaten başkasınln yanında yation korono çıkarsa tek odaya alıyorlar

Kulağa pamuk. Mümkünse tıkaç. Benim babam asfalt delme makinesi sesi çıkardığı için alışkınım hiç duymam 😅 oğlum da babasından alıştı o da duymuyor gahsjd

Kulaklık takma telefondan birşey aç kendi kulağının dibine koy madem acıtıyorsa
Ben ortamda biri horluyorsa öksürüyorum öhöö öhö diye azcık sessizlik oluyor tekrar başlıyor
Tekrar öksürüyorum o ara uyudum uyudum 😬
Ya da şakayla karışık dicen hemşireye söylym az eterle beni bayıltsın gece diğer odalardan horlama sesi geliyor uyuyamıyorum falan 😬

Kulaklık takma telefondan birşey aç kendi kulağının dibine koy madem acıtıyorsa
Ben ortamda biri horluyorsa öksürüyorum öhöö öhö diye azcık sessizlik oluyor tekrar başlıyor
Tekrar öksürüyorum o ara uyudum uyudum 😬
Ya da şakayla karışık dicen hemşireye söylym az eterle beni bayıltsın gece diğer odalardan horlama sesi geliyor uyuyamıyorum falan 😬
Denedim gece Horluyprmuş gibi yapiyordum neredeyse bogulucaktım rol yapmaktan hiç rahat değil horlamak bunlar nasıl horluyor yaa.. hastanede yatak da rahat degil kıpırdayınca sanki tüm yatagi yerinden oynatlyorsun gibi sesler çıklyor belki 100 kere sağa sola döndüm o seslere bile uyanmadı hatta ağlamak sesine benzer sesler çıkmaya başladı sanki anladı onu rahatsız etmeye çalıştığımı karnındaki bebe ağladı sanki😂😂

yok be korono degiliz çok şükür buraya hamileler ve kadınsal problemi olanlar yatiyor ve yatmadan önce koronoya test verioz eger her şey iyise zaten başkasınln yanında yation korono çıkarsa tek odaya alıyorlar
Ortamda covid vardır diye demişsiniz. Ben onu da yanlış anlayıp diğer hasta covid sandım :KK70: sonunda anladım :olamaz:

Ortamda covid vardır diye demişsiniz. Ben onu da yanlış anlayıp diğer hasta covid sandım :KK70: sonunda anladım :olamaz:
hayır şuan karantina rejimi ya istedigim zmn dışarı çıkamıyoruz Görüş yasak sadece evden birçeyler getirip kapının önüne bırakabilirler belirli vakitlerde sende inip alıyorsun okadar..

Denedim gece Horluyprmuş gibi yapiyordum neredeyse bogulucaktım rol yapmaktan hiç rahat değil horlamak bunlar nasıl horluyor yaa.. hastanede yatak da rahat degil kıpırdayınca sanki tüm yatagi yerinden oynatlyorsun gibi sesler çıklyor belki 100 kere sağa sola döndüm o seslere bile uyanmadı hatta ağlamak sesine benzer sesler çıkmaya başladı sanki anladı onu rahatsız etmeye çalıştığımı karnındaki bebe ağladı sanki😂😂
Horlayanlar zaten rahat uyuyamıyor. Rahat uyuyamadıkları için gündüz de sızıyorlar. Sağlıksız bir durum. Hamilelik kaynaklı artmış da olabilir horlaması ya da sadece sebebi hamileliktir. Ya zamanla alışırsınız ya da tıkaç kullanın. Yüzmede kullanılan tıkaçları ben kullanıyorum bazen, ortamda gürültü olduğunda.

Mızıldanmış işte
Alt metin: uff sus da uyuym yaaaa 🤪

Horlayanlar zaten rahat uyuyamıyor. Rahat uyuyamadıkları için gündüz de sızıyorlar. Sağlıksız bir durum. Hamilelik kaynaklı artmış da olabilir horlaması ya da sadece sebebi hamileliktir. Ya zamanla alışırsınız ya da tıkaç kullanın. Yüzmede kullanılan tıkaçları ben kullanıyorum bazen, ortamda gürültü olduğunda.
Teşekkürler Fazla kalmam heralde burda İnşallah hemoglabinim baya düşmüş ilaçlar fayda etmiyor hergün başım ağrıyor... Bakalım evden tedaviye devam ederim Belki

benim kaynanamda kendi odasında horluyor hem onun hem bizim kapımız kapalı ama traktor sesi geliyor odaya 😂😂
Bilirim o sesi😂 babamda uyku apnesi var, evlerden ırak gahsjd. Muhtemelen gebelikten horluyor. Normalde uyuduğum bile anlaşılmaz benim tıs demem ama hamileyken horluyormusum eşim demişti.

babamın uyku apnesi var. horlamasının desibelini anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır :D hastanede yanında refakatçiyken horlama sesine değil aynı odadaki hasta, aynı katta kalan kaç kişi bakmaya geldi anlatamam. kendi rahatsız oluşumu bir kenara bırakıp yerin dibine geçmiştim :D yapacak bir şey yok, sabredeceksiniz veya oda değiştireceksiniz

babamın uyku apnesi var. horlamasının desibelini anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır :KK70: hastanede yanında refakatçiyken horlama sesine değil aynı odadaki hasta, aynı katta kalan kaç kişi bakmaya geldi anlatamam. kendi rahatsız oluşumu bir kenara bırakıp yerin dibine geçmiştim :KK70: yapacak bir şey yok, sabredeceksiniz veya oda değiştireceksiniz
Geçmiş olsun 😅😅

Back
X