hastanede kim kalcak??

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
168
46
Kizlar bebegin dogdugu ilk gun hastanede kim kalsin sizce . benim annemde kayinvalidemde musait.ama ben ikisinide istemiyorum.esim kalsin istiyorum.ben bebekle hastanede mucadele halindeyken onun eve gidip uyumasini istemiyorum.Ve hastaneden eve gectigimizde.baba yeterli mi? ..eve gecincede butun millet başima çokuşsun istemiyorum cunku kayinvalidem asla mutfaga falan girmez olan anneme olcak kadin bide ona hizmet edecek. bebegimlemi ilgilencem kendimlemi evde kalanlarimi gonullucem sasirdim simdiden.bi yol gosterin.

Kizlar bebegin dogdugu ilk gun hastanede kim kalsin sizce . benim annemde kayinvalidemde musait.ama ben ikisinide istemiyorum.esim kalsin istiyorum.ben bebekle hastanede mucadele halindeyken onun eve gidip uyumasini istemiyorum.Ve hastaneden eve gectigimizde.baba yeterli mi? ..eve gecincede butun millet başima çokuşsun istemiyorum cunku kayinvalidem asla mutfaga falan girmez olan anneme olcak kadin bide ona hizmet edecek. bebegimlemi ilgilencem kendimlemi evde kalanlarimi gonullucem sasirdim simdiden.bi yol gosterin.
Bencede esin kalmasi baska oluyo :-) ailecek ilk gun.. Cok heyecanli..

Basit bi konu gibi gorunebilir ama benim icin onemli.annesi musait olup eşini tercih eden varmi.hem ilk gun hem evde.lutfen cvp..goruslerinizi bekliyorum...

eşinizin kalması tabiki güzel bir şey ama eğer ilk çocuğunuzsa size yardımcı olabilmesi için tecrübeli birinin özellikle annenizin yanınızda kalması daha mantıklı bence. tabiki yine son söz sizin.

Kizlar kara kara dusunurken int.bir arastirma yaptim.bir psikojoji sitesinde soyle yaziyor.kendi cumlelerimle ozet yaziyorum:eek:...öncelikle doguma babanin girmesine olanak taniyin.bebek dogdugu andan itibaren once anne sonra baba sicakligi ve ilgisi duymak ister.bebek herseyi hisseder.baska kisileri devreye sokmadan ilk bakimlarini mumkunse babayla beraber yapin.. ilk gece veya ilk hafta anne baba bebek kaynasmasi acisindan cok onemlidir. ilk banyosunu anne baba birlikte yaptirmali......yani kizlar ben cevabimi aldim sizde bunlari dikkate alin.cevaplariniz icin de cok tesekkurler.

Ahh ben senin yerinde olsam derim ki kayınvalideme anne sen eve geç, ortalığı topla yemeklerimizi yap senin elin lezzetli kocam seviyor senin yemeklerini der kakalardım yemek olayını ona madem kaçıyor işten...

Ahh ahh kızların annesi hep fedakarr.... Ne olacak halleri duygulandım bak gene :KK42:
Eşin kalsın, annenide kendi evine gönder :) Kaynana iş görsün :))

Benim esim yanimda olacak insallah ama kayinvalidemde kalicam bir sure rahat etmek acisindan..

off Bi de bu konular vardı dimi :) daha vaktimiz var diye hiç düşünmüyorum doğum kısmını işime gelmiyor sanırım :KK66: benim ya eşin ya da annem olsun isterim diğer herkes doğum olup bittikten sonra gelsin rahat edemem kimsenin yanında. Daha hiç konuşmadık ama eşim kalmak ister herhalde hastanede bizi bırakıp eve gidemez. Doğuma gitmesini istemiyorum açıkçası eşim çok paniktir sağlık konularında strese sokar doktorları bile Bi de sonrasında olumsuz etkilensin istemem travma falan yaşar bide :KK70:

Valla ben ilk dogumumda sancı odasında annemde var di kayinvalidemde sagolsunlar kayınvalide annem gibi zaten.esimi görünce duygulaniyodum görmek istemiyordum agliyodum hemen.doğum yaptım kayinvalidem kaldı eşime kiyamadim eve yolladim ramazandi bide.annem evde yanımda kaldı ama eşim o kadar yardimciydiki anneme hic gerek kalmadı yanımda olması yetti.kayinvalidemin hakkini asla odeyemem çok yemek taşıdı topladı kaldırdı evimi yeri geldi derledi topladı kızımı yikadi uykudan gozumu acamadigimda habersiz ben uyanmiyim diye yikadi emzirmek için yanıma verdi allah ondan razi olsun.aman ne çok konuştum be:)

X