Hastanede kışın ne giyilir?

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba kızlar.. Malum kışın ortasında doğum yapıcaz. Benim aklıma takılan bebekler için hastane çıkışı setleri ortalama aynı kalınlıkta,yazın da onları satıyolar kışın da. Doğar doğmaz kadife tulumlar falan da giydiremiyceğimize göre ince gelir mi acaba hastane seti? Gerçi hastaneler çok sıcak oluyo diyolar,battaniyeye falan da sarar hemşireler getirirken ama bilemedim üşütmeyelim bir de çocuğu doğar doğmaz.

battanıyeye sarıp sarmalarsınız onu sen kendıne dıkkat et bnce lohusalıkta üşütmek çok tehlıkelı...

Doğru soyluyosun zaten ben alttan çok çabuk soğuk kaparim o yüzden elbise tarzı değil uzun pijama almayı düşünüyorum rahat olur mu pijama bilmiyorum ama elbiseyle usurum gibi geliyo

normal doğum yapacaksan sorun yokta sezeryan olma olasılığına karşı uzun gecelik olmalı yanında
bebişler de allaha emanet doğar doğmaz biz alamıyoruz hemşireler dikkat ettiği sürece bişey olmaz inşallah ama dikkat etmezlerse de yapacak bişey yok ne yazıkki
ben kalın bir pijama takımı aldım uzun gecelik alıcam bide sabahlık almayı düşünüyorum yanıma doğum sonrası üşütmekten korkuyorum :26:
allah yardımcımız olsun...

ben sezaryenlıyım ılk dogumum sezaryen ıkıncıde oyle olacak yıne de kalın lohusa pijaması aldım belden hamıle kıyafetlerı gıbı lastıgı ayarlamalı bide dogumumuz kışa geldıgı için hırka ve şal alıcam sabahlık ve gecelık almam yada her ıhtımale karsı koyarım ama gecelık gıyılecegını düşünmüyorum...

ben logusa pijaması aldım hatta bugun giymeye başladım bile
bi hırka bi şal yeter bence çünkü hastaneler sıcak olur
bebişede örgü takımlar yapıyorum o penyeler yazında oluyo kışında ama kışın hele yenı doğmuş bebek kendini ısıtamaz diyolar bende kolları sıvadım örgü pantololn hırka yapıyorum zaten el kadar 1 haftada bitiyo hem bebegime hazırlık oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…