- 22 Temmuz 2018
- 674
- 47
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
Bipolar bozukluğum var kendime zarar verdiğim için doktorum yatırcak devlete ama çok korkuyorum hiç yatan yada bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey yasakÇok daha ıyı olacaksın neyden korkuyorsun?
Daha iyi olacaksın inşallah, ben de hastanede yatmak istiyorum İstanbul'daysan beraber yatarız hastanede belkiBipolar bozukluğum var kendime zarar verdiğim için doktorum yatırcak devlete ama çok korkuyorum hiç yatan yada bilen var mı
Neler yasak mesela, doktor ne söyledi?Herşey yasak
Bugün yatış verdiyse sistemde de kayıt olur , neden pazartesi kalmak istiyorsun? Eşyaların hazır değil mi ? Doktorla ya da asistanıyla konuşmalısın bence bu meseleyi.İlaçlarımı kullanıyorum kızlar ama kendime zarar verdiğim için yatış verdi bugün yatış verdi ama pazartesi gidicem sorun olur mu
Eşyalarım hazır değil bide bu yazıyı yazdıBugün yatış verdiyse sistemde de kayıt olur , neden pazartesi kalmak istiyorsun? Eşyaların hazır değil mi ? Doktorla ya da asistanıyla konuşmalısın bence bu meseleyi.
Kuzum sende yatmak istiyordun neden korkuyorsunki hiç korkma bak daha iyi olup çıkacaksin Allahin izniyleBipolar bozukluğum var kendime zarar verdiğim için doktorum yatırcak devlete ama çok korkuyorum hiç yatan yada bilen var mı
"Yaklaşık 1 hafta önce ilaçla suicid girişimi (1 kutu... ) Olduğu öğrenilen hastanın hâlen suicid fiilleri devam etmektedir. "yazıyor, canım orda doktor ismi ,kimlik numaran,bilgiler görünüyor oraları karala istersen.Eşyalarım hazır değil bide bu yazıyı yazdı
Hastalar da doktorla dalga geçiyor resmenİlaçlarımı kullanıyorum kızlar ama kendime zarar verdiğim için yatış verdi bugün yatış verdi ama pazartesi gidicem sorun olur mu
Daha iyi oldumuBenim yeğenim yatmıştı aynı sebepten. Korkma daha iyi olacaksın