• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastanede yatıcam korkuyorum?

osenolsanbari3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
674
47
98
Bipolar bozukluğum var kendime zarar verdiğim için doktorum yatırcak devlete ama çok korkuyorum hiç yatan yada bilen var mı

Hastalığın elinde olan birşey değil, iyi değilsin demekki, yatınca kafandaki sesler varsa sanrıların gidecek, kendine zarar vermeyeceksin. Bırakta tedavi etsinler. İlk başta yasaklar olur belki ama zamanla esneyecek. Geçecek. Dengeye geldiğinde Hayatına kaldığın yerden devam edeceksin

İlaçlarımı kullanıyorum kızlar ama kendime zarar verdiğim için yatış verdi bugün yatış verdi ama pazartesi gidicem sorun olur mu

İlaçlarımı kullanıyorum kızlar ama kendime zarar verdiğim için yatış verdi bugün yatış verdi ama pazartesi gidicem sorun olur mu
Bugün yatış verdiyse sistemde de kayıt olur , neden pazartesi kalmak istiyorsun? Eşyaların hazır değil mi ? Doktorla ya da asistanıyla konuşmalısın bence bu meseleyi.

Bugün yatış verdiyse sistemde de kayıt olur , neden pazartesi kalmak istiyorsun? Eşyaların hazır değil mi ? Doktorla ya da asistanıyla konuşmalısın bence bu meseleyi.
Eşyalarım hazır değil bide bu yazıyı yazdı

Eklentiler

• IMG_5464.webp
    IMG_5464.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 24
Eşyalarım hazır değil bide bu yazıyı yazdı
"Yaklaşık 1 hafta önce ilaçla suicid girişimi (1 kutu... ) Olduğu öğrenilen hastanın hâlen suicid fiilleri devam etmektedir. "yazıyor, canım orda doktor ismi ,kimlik numaran,bilgiler görünüyor oraları karala istersen.

Son düzenleme:
Hastalar da doktorla dalga geçiyor resmen
Aktif kendine zarar verme düşüncen olması acil bir durum
Yok pazartesine kadar yapmam bir şey haftasonu keyfime bakıyım diyorsan zaten aklın başındadır
Bu devletin yatağına yazık yani
Zaten sağlık sistemi ülkenin nüfusunu zor kaldırıyor, ihtiyacı olan başka bir hastanın yatağını işgal ediyorsun

Ayrıca fotoğrafı sil bence kimlik bilgilerin doktorun bilgilerş vs görünüyor o şekilde bir konsültasyon notunu ifşa etmemelisin

Korkma sen doktoruna gidip tedavini olacaksın. Gitmeyip, tedavi olmayıp kendi kontrolünü kaybeden çok kişi var. Sağlık ertelenmez

Back
X