Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aglamayin bashekime gidin anlatin oldu olacak igneleride siz yapin diyelimki bashekimdeayni. Fikirki cok sacma baska hastaneye gidinKizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varkencihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim
.elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Alintidan tekrar okur musun cnm rica etsem.cunku ilk yazdigim mesajdada kuvozle ilgili kisimlar vardi.yanlis anlasildigimi farkedip hemen genislettim konuyu..ama sadece genislettim degistirmedim.yanlis anlasilma olmasin.tekrar okursan sevinirim..Bundan sonra ne olursa olsun konu sahibinin ilk mesajından alıntı yapacağım. çünkü ilk haline göre yorum yapanlar daha sonra mesaj düzenlenince zan altında kalıyor,haksızca yorum yapmış gibi görünüyor.
hanımefendi ilk açtığında bebeğinin beslenmesi ve bakımından bahsedip dr. hemşire varken ben mi yapacağım diye yazmıştı. birkaç yorum gelince sonradan mesajını düzenleyip küvöz konusunu da detaylıca ekledi.konu seyrini değiştirmiş oldu.
Bayanin derdi neden ben makinayi acicam yanlis birsey yapmaktan cekiniyor haklida..duzgun okuyun konuyu hanimlar..
Duzenlesem de ilk mesajimda da anlattiklarim ayniydi.ama insanlar nasil olurda yargilarim,nasil olurda konuyu acanin bir acigini ararimin derdindeler.ilk mesajimla son duzenlemem arasinda pek bir fark yok.zaten bazi arkadaslar ilkini alintilamislar.okunursa arada fark olmadigini anlarlar.sadece ilkinde ben biraz daha net yazabilirdim.ama o telaşla ancak o kadar ifade edebildim.Mesaj düzenlemesi olmuş sanırım, alıntılara baktım sorry
O dediklerinizin hepsi el yikama lac sikme ele dezenfektan bone kiyafeet hepsinde var orda riskli yeni dogan bebekler var bi eksigehemen uyariyorlarBen böyle bir şeyi ilk defa duydum.Kızım 28 gün yattı.22.günde 2 dakika kucağıma verdiler sadece.Hemşire gözetiminde.
21 gün boyunca sadece küvözden baktım.
Üstelik odaya girerken bile üst değişimi,kolları dirseklere kadar yıkmama,bone,terlik vs değişimi yapılıyor.