Hastanelik oldum cok kötüyum :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
33
Kendime fazla dikkat etmedim usuttum dun sabah kalktm canım cekiliyordu sanki istifra kova kovaaa canim ckti.. ishal Migde ağrisi oluyorum sandim bebegeme birsey olacak diye cok korktm hemen acile gttik
Serum taktilar kanim temiz çıktı ama idrar yolumda enfeksiyon olduğu için beni hastaneye yatirdi lar dünden beri 6 tane serum yedim doktor bebegeme baktı 5 hafta 5 günlük dedi kesemi gördü kesen çok güzel dedi
Cok mutlu oldum agladm sürekli kendim den gecmstm artık çünkü ama oluyordum resmen bugün beta degerlerime baktilar kızlar
Ben geçen hafta ogrendimde beta değermm
2519 cikmisti
Şimdi 1000.0 çıktı bunlardan hangisi büyük ben anliyamadim dusmusmu yoksa anlayamadim bin mi on bij mi bilemedn bana yardm edin morele destege cok ihtycm var bebegime bisi olmaz dmi kızlar enfeksiyon biter demi bayram günü buralarda kaldk cok zoruma gidiyor esimle ne planlar yapmıştık

Bayramı dert etme evladına odaklan nasipse seneye aile boyu kutlarsınız.

Rakam olarak bir fikrim yok ama haftalar ilerledikçe rakam yukselir benim fikrimce yüksek enfeksiyon bende hep oldu valla allahin izniynen birsey olmadi kizimi yine dikkat et kendine erkem dogum yapabiliyormus galiba enfeksiyon saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin iyi bayramlar

Desteğinize cok ama cok ihtycm var kizlar beta degerlerm dusuyormu yksa bilenler yardm etsn lütfen bana aciklama yapmıyorlar

cok sevndm umut oldunuz bana inşallah benim bebegeme de birsey olmaz

Bilgim yok bunları bulabildim

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-24-08-05-02.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 171
  • Screenshot_2015-09-24-08-04-53.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 264
Hastanede doktor bilgilendirmedi mi sizi ? Kardesim baska bir ilde onu da ancak bi kac gun sonra gorur sorarim o bilir de yani sizi muayene eden doktor daha iyi aciklar bence.

İdrar yolu gebeliğin kabusu hiç bitmez ama beta rakamlarını doğru yazmışsanız beta düşmüş.
Tekrar beta testi yaptırın, hastanede misiniz hala? Kanama falan var mı?

Bebegin ve sen saglikli olunda gerisi onemli degil canim daha ne bayramlar gorursunuz Alahin izniyle :) Bayraminizda kutlu olsun :) on bin olmus degeriniz yani artmis doktorunuz hakli cok guzel bir artis korkmayin :)

Bence beta degerleri yanlis yazmis olabilirsiniz ziraaa bebeginize birsey olsaydi ultradonda gorunmezdi bosuna uzuluyorsunuz

Guzelim bak, o sonuçta aynen şöyle yaziyor demi >1000.0 ? Bu, senin değerin binden fazla demek. Bazi laboratuvarlar degeri tam sonuc olarak verir, kimisi de isterse degerin yuzbin olsun yine 1000 uzeri diye gosterir. Bazi durumlar haric illa sayisal degerin tam verilmesi gerekmiyor zaten (misal dıs gebelik ihtimali, dusuk tehdidi vs)Kesen gorunduyse zaten beta degerinin bi manasi yok. 1000 uzeri demek 1000 demek degil yani. ınşallah seneye bebeginle bayram yaparsin canim:)

Çok geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla beta değeriniz düşük değil
İnşallah sapasağlam alırsınız bebeğini kucağınıza bir daha ki bayram beraber gezersiniz

Bana değer düşmüş gelmedi ya. Dahada katlanmış gibi. Ama kesinliklikle doktor sana açıklamak zorunda. Düşmüş mü değer yükselmiş mi onu bile söyleyebilir en azından. Bu haftalar sadece bekleme süreci bizlerde yaşadık endişe ve merakla geçiypr ilk haftalar. Ama kendini motive etmek zorundasın herşey için.

Geçmiş olsun

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

internette böyle yazıyor bu değer aralıkları normalmiş sanırım. Strese girip kendinizi iyice yormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…