• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneye acil manevi tazminat davası açacağım lütfen bil. Benmle paylaşın

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
merhabalar,
2 gün önce özel bir hastanede gebelik kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı ve hali ile çok sevindim.fakat 2 gün sonra farklı bir hastanede yaptırdığımda sonuç negatıf çıktı şok olduk eşimle....dünya basıma yıkıldı..ilk testi yapan özel hastaneye gittiğimde labart. sorumlusu sadece benden özür diledi ki bu banan yasatılan duygu özür vs ile aşılacak bir duygu değil..evet bizim hatamız hemde büyük bi hata ama ben kişiye gerekli cezayı vercem dedi..ben bu hastaneye manevi tazminat davası açmak istiyorum öncelikle bunu yapmabilirmiyım ve gibi sartlar var bu konuda beni bilgilendirsenız çok sevinirimm..çok teş ederim:59:

canım muhtemelen açabilirsin çünkü şuan çalışandan çok hasta hakları var

çalışandan çok hasta hakları derken cnm ne demek istedin anlayamdımda inan şokun etkısınden hala kurtulamdım başım çok ağryo çok üzüldüm:50:

Allah bir an önce sevindiğiniz olayı gerçek yapsın inşallah..
Tamamen duygularla oynanmıŞ.Sanırım açabilirsiniz davanızı..

canım bende bi sağlık çalışanıyım ve emin ol sana yapılan büyük bir hata ne zmandır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama yıllardır özlemle ve umutla beklenen bir insana yapıldığını düşünüyorumda çok acı gerçektenn canım ben devletteyim ve genelde şikayetler SABİM var bajkanlığın oraya gelşiyo ve direk hastaneye başhekime filan soruşturma açılıyo ama özellerdede aynı olurmu bilmiyorum birde sonucunun çıktısı filan varmı elinde buda önemli tabii sonradan orayı bilgisayardada olsa onlarda çok rahat değiştirebilirler sonucunu istersen sabimi ara numarası 184 ordan sana detaylı bilgi verirler

kesınlikle duygularımızla oynandı sana katılıyrum bide bana diyrki sorumlu kız gebelık testı labrt can damarıdır nasıl byle hata yapmış sonucunu yazan kız diyor kendisi kendisini ele veriyor hemde sonrasında özür dilrz diyor neymş yarın toplantı yapacaklrımş ceza vereceklermş banane olan bana oldu ona ne olck sanki:(

hayatsın çok tşk ederim...
elimde ilk yapılan pozitif sonucu baska yerde yapılan negatf sonucu ve daaha sonra tekrar şikyet için özel has. geldğimde tekrar yaptılr oranın tekrar negatf sonucu var...yanii elimde özel hastanenn ilk pzıtıf sonuçlu kağıdı birde negatf sonuçlusu var..pozitif olanu 28/02/2011 de verildi negatf olanı 01/03/2011 de var cnm

bence elinde sonuçlarının olması iyi yarın ilk işin dediğim gibi sabimi ara onlar sana daha detaylı bilgiyi verirler

su an sabımle konstum beni tabıbler odasına yönlendirdi...yarın aracağım. aynı zamnda davada açmak istiyorum

canım ben hukuki yönlerini çok bilmiyorum ama umarım yardımcı olabilmişimdir hayırlı gecelerin olsun kendinide çok üzme olurmuuu

2 . hastenen yanlışı yok çnkü negatf sonucu alınca ilk hastaneye gittiım hesabını sormya ordada tekrar yapıldı ordada negaft çıktı buun tam 3 kez kan verdım 3üe negaft çıktı keskeee çıkmasaydı ama çıktı:(

2. hasten yanlş yapmş olamaz çnkü negatf sonucu alınca ilk hastaneye hesap sormaya gittimde yıne yapıldı test negatf çıktı..yani bun 3 kez kan verdım 3üde negatf çıktı :(

bugunde benım basıma soyle bır olay geldı.arkadasım gebelık testı getırdı yappmak ıcın banada almıs ılk o yaptı pozıtıf arkasından ben yaptım hıc umıdım yokken pozıtıf ama olamaz dedım cunkı 1 subatta reglı oldum 20 subatta bıdaha oldum normalde bu gunlerde hasta olmam gerekırken acaba ustunemı gordum dedım kan testı yaptırdık arkadasımın 10.72 benım 1.96 cıktı sasırdım kaldım acaba testmı yanlıstı dedım baska marka aldım oda pozıtıf hangısı dogru anlamadım

cnm önceden olsa sana kan testı doğru derdım ama artık diyemıcem çnkü ben tam 5 kez kan verdım bi öyle bi böyle çıktı en iyisi direk doktora gitmen bnce

Back
X