Doğuma Hazırlık Hastaneye Doğuma giderken ne giyilmeli?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

acemisurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
51
0
36
İstanbul
benim bu konuda aklım biraz karıştı... hastaneye giderken üzerimiz değiştirilmeden önce malum bir doğuma hazırlık süreci geçiyor... eşofman gibi bişey mi giyilmeli; ki altan yapılan muayeneler için çıkarmak zorunda kalıcaz, yoksa elbise gibi bişeylemi.. rahat etmek için..

benim bu konuda aklım biraz karıştı... hastaneye giderken üzerimiz değiştirilmeden önce malum bir doğuma hazırlık süreci geçiyor... eşofman gibi bişey mi giyilmeli; ki altan yapılan muayeneler için çıkarmak zorunda kalıcaz, yoksa elbise gibi bişeylemi.. rahat etmek için..

Merhaba,
Simdiden gecmis olsun bende yeni dogum yaptim
. Hastaneye giderken tesadufen etek ve uzun bir bluz giymistim. iyi ki de oyle yapmisim
Tahmin ettigini gibi altta muayene olacak ve esofman vs giyip cikarmak zor gelebilir. Benim tavsiyem elbise yerine benim gibi 2 parca tercih etmen cunku sık sık sancilar ve bebisinin kalp atisi icin nst ye baglayacaklar elbise de o yuzden sıkıntılı olabilir. Ben bir de hastane cantama tayt koymustum
Cikista da bluzun altina tayti cekip ciktim
:34:

Ben gece eşofmanla gittim. Hastaneye gittikten sonra , üzerimi değiştirip hastane kıyafetlerini giydiğimden sıkıntı muayenede yaşamadım.

bende eşofman altı ve üstüne badi giydim,sonra hemen önlük verdiler zaten,onu giydim
o yüzden sorun olmadı rahat şeyler giyip gidersen daha iyi olur
hayırlı doğumlar...

doguma gidreken hamile kıyafeti giyilir genelde zaten doguma hazırlarken zaten ustunu cıkartıp ameliyat kıyafeti giyiyosun normal dogum yapacaksanda bol kıyafet giy

Merhaba,
Simdiden gecmis olsun bende yeni dogum yaptim
. Hastaneye giderken tesadufen etek ve uzun bir bluz giymistim. iyi ki de oyle yapmisim
Tahmin ettigini gibi altta muayene olacak ve esofman vs giyip cikarmak zor gelebilir. Benim tavsiyem elbise yerine benim gibi 2 parca tercih etmen cunku sık sık sancilar ve bebisinin kalp atisi icin nst ye baglayacaklar elbise de o yuzden sıkıntılı olabilir. Ben bir de hastane cantama tayt koymustum
Cikista da bluzun altina tayti cekip ciktim
:34:

teşekkür ederim canım, benim gibi normal doğum düşünenler için gayet açıklayıcı bir bilgi olmuş... bu arada bebişin hayırlı olsun

teşekkür ederim canım, benim gibi normal doğum düşünenler için gayet açıklayıcı bir bilgi olmuş... bu arada bebişin hayırlı olsun

:34: rica ederim ve cok tesekkurler canım . Sana da hayirli dogumlar umarim hic sorunsuz kolayca alirsin bebegini kucagina.bebeginin dogum anina sahit olmak bambaska tarifsiz bir duygu. O yuzden normal dogum yapmak isteyenleri duydugumda bu duyguyu tadacaklari icn onlarin adina cok seviniyorum
:16:

bu benimde çok merak ettiğim ve kararsız kaldığım bir konu ama sanırım orda zaten doğum kıyafeti giyicez.

canım ne giyersen giy hastaneye gittiğinde önlük giydiriyorlar ztn

İyi de elbise filan giydirmiyorlar ki ben sadece suyum geldiği için hasta bezi giydim üstüme de normal ameliyat önlüğü giydim o kadar :)

Back
X