• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaneye gitmelimiyim acil cevap lütfen

Çok fazla ananas yemek dudak ve dilde hassasiyet oluşmasına yol açabilir. Bu hassasiyet şişlik ve kaşıntı ile birlikte görülüyorsa ananas alerjisi belirtisi olabilir. Olgunlaşmamış ananas yemek oldukça tehlikelidir, şiddetli ishal ve kusmaya neden olabilir.bak canım nette bu yazıyor
bende baktım canım sağol ilgin için ama çok yemedeim gayette olgunlaşmıştı ama alarjik sanırım 3 5 küçük dilimden sonra başladı ve yedikçe artığını görünce bıraktım hemen

Arkadasim ananasin ortasindaki o kalin yeri de yemissen yapar. Ben bazen bi parcasini unutmus oluyorum ve bir parcasi bile ne hale getiriyor. O yüzden bir sorun yok merak etme..

Dilin dudağın şiş dimi ? Yüzünde deride kızarıklık var mı mide bulantısı falan bunlar alerji belirtisi benimde yer fıstığına var nefes darlığı bile yapıyor
boğazım şişmedi dilim şişmişti ama sanki şişi azaldı gbi acayip yanıyor kızarık ve kaşınıyor limontuzu varmış gibi ağzımda boğazımda dudak çevremde kaşınıyor kızardı su değince rahatladı gibi biraz nefes darlığı yok

kızlar yarım saat önce ananans yedim yerken dudaklarımda dilimde kaşıntı ve yanma başladı önce önemsemedim ama giderek şiddetlendi
dilim kıpkırmızı oldu az şişti kaşınıyor yanıyor uyuşuyor konuşurken biraz zorlanıyorum dilimin üzerinde biravuç limontuzu var sanki

dudaklarımda boğazımda ve vücudumdada az kaşıntı var yarım saat oldu ağzımı falan çalkalıyorum suyla yok geçmiyor beklemelimiyim
daha büyük bir sorun çıkarmı doktora gitmelimiyim başına böyle bişey gelen varmı

bu saatta eşimi panikletmek istemiyorum küçük bir alerjidir diye düşünüyorum ben ama bilemedim yinede bukonuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim hemen hataneye gitmelimiyim yoksa yarım saat daha bekleyip duruma göre mi gideyim
Gecen gun ogluma aynisi olduuu.mahvoldu yavrum.gectii sonra.

Arkadasim ananasin ortasindaki o kalin yeri de yemissen yapar. Ben bazen bi parcasini unutmus oluyorum ve bir parcasi bile ne hale getiriyor. O yüzden bir sorun yok merak etme..
aynen o sert yeri keserken ayırdım ama bir ısırık almıştım içim rahatladı sağol

bende baktım canım sağol ilgin için ama çok yemedeim gayette olgunlaşmıştı ama alarjik sanırım 3 5 küçük dilimden sonra başladı ve yedikçe artığını görünce bıraktım hemen
canım benimde domatese alerjim var.vücudumda inanılmaz kaşıntı yapıyor ama geçiyor.seninki dilde olduğu için korktum ben

Benim kardeşimde de ananasin o orta kismi alerji yapmıştı. Ortasini yediniz mi?

Kardesimde sadece dudakta biraz kizariklik ve yanlış hatırlamıyorsam dilinde kizarma filan vardı bekledik gecti ama sizinki daha ciddi olabilir

Benim kardeşimde de ananasin o orta kismi alerji yapmıştı. Ortasini yediniz mi?

Kardesimde sadece dudakta biraz kizariklik ve yanlış hatırlamıyorsam dilinde kizarma filan vardı bekledik gecti ama sizinki daha ciddi olabilir
bende ortasından azıcık yedim sonra tabaktan normla yerleri yedikçe sanki ağzım alev topu gbi oldu yandı şişti kabardı dilim dudağımda boğazımda kaşınıyor

Back
X