tecrübeli olan arkadaşlara soruyorum.
39+3 deyim.
ve bu pazartesi dr.daydık,cuma günü tekrar çağırdı ve bu süre zarfında suyum gelirse ya da sancım olursa falan gelmemi istedi.
yalnız ben hemen gitmek istemiyorum.
vajinismusken gebe kaldım (gebeliğin yarısında atlattm bu durumu) ve şu ana dek 2 kere çatı muayenesi oldum,2sinde de çok zorlandım.
saat başı çatı muayenesi olmak istemiyorum.
şimdi sancım arttı diyelim,evde çekmek istiyorum dayanabildiğim yere kadar.
he su gelirse paniklerim ve hemen gitmek isterim.
kızlar hangi durumda ne yapmalıyım?
bu arada çatım darmış ama dr.um normal doğum için zorlycak.
Keşke sezaryen olmayı isteseydin. Ne bu açılma kontrollerin olurdu, ne de dar çatıdan doğum yapmaya uğraşırdın. Doktora da anlam veremedim. Çatın darsa ne diye normal doğum için zorluyor.
cnm herşeyin en doğalını yaşamak varken,yenilenmek doğum sonrası yeniden doğmuş gibi olmak varken o ameliyat neden olsun zor bir durum olmadıkça.
tmm normal olup hayatı kayan da var,sezeryan olup memnun olan da.
fakat şans işi doğum,bunların tam tersi de olabilir ya.
önceden korkum yoktu,ama artk son günlerim ve iyice heyecan sarmaya başladı.
normalden de korkuyorum sezeryandan da..
Her şey normalse tabii ki doğru olan normal doğum olması. Aksini kimse iddia edemez.
Ama sende her şey normal değil ki. Zor atlattığın bir vajinismus problemin var. Açılma sık sık kontrol edilmesin diye risk alıp doğuma geç gitmek istiyorsun. Ve ayrıca doktor çatının dar olduğunu söylüyor. Tüm bunlar birleşince her şey normal durumda olmuyor böylece.
Tabii ki herkes kendisi için en doğrusunu bilir. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
tecrübeli olan arkadaşlara soruyorum.
39+3 deyim.
ve bu pazartesi dr.daydık,cuma günü tekrar çağırdı ve bu süre zarfında suyum gelirse ya da sancım olursa falan gelmemi istedi.
yalnız ben hemen gitmek istemiyorum.
vajinismusken gebe kaldım (gebeliğin yarısında atlattm bu durumu) ve şu ana dek 2 kere çatı muayenesi oldum,2sinde de çok zorlandım.
saat başı çatı muayenesi olmak istemiyorum.
şimdi sancım arttı diyelim,evde çekmek istiyorum dayanabildiğim yere kadar.
he su gelirse paniklerim ve hemen gitmek isterim.
kızlar hangi durumda ne yapmalıyım?
bu arada çatım darmış ama dr.um normal doğum için zorlycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?