• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneye sevk

Çok sagolun samatya almıyor neden se başka bir yere götürün diyor babamla ilgilenen hemşireyle konuştuk doktor da özele geçmiş bize dediği acil olarak devlet hastanesine gidin mecbur alıcaklar bir iki gün bekliycez saglık bakanlığını olmadı acil olarak biz götürcez babamın durumu kötü ama tedavisi olsun istiyorum o hastaneler bedavaya bakmıyor ki herkesin vergisi var sonuçta tanıdık biri olsaydı alırlardı çok gördüm bu şekilde hastaneye alınan hasta neden babamı ambulans oraya götürdü onkoloji bölümü yok orda inşallah bir yol bulunur
anladım. tekrardan geçmiş olsun. eğer babanız yoğun bakımdaysa özel hastane onkoloji bölümüm yok hastayı takip edemiyorum diye sevk çıkarabilir. yoğun bakımda değilse babanız da çok kötü değilse bu bürokrasi sevk işleri çok sıkıntılı, babanız hastaneden çıkabilecek durumda ise tedavi red imzalayıp kendiniz samatya acile göturebilirsiniz(onkoloji bölümü varsa).. samatya da yer yoksa bile takipli hastaları olduğunuz için reddemezler en azından kendileri bi şekilde size uygun sevk yeri bulurlar. özelden sevklerden daha kolay olur. ama şöyle bir durum da var covid nedeniyle bircok hastanenin çalışma sistemi değişti birçok doktor görevlendirme ile covid hastanelerinde ya da bölümlerinde çalışıyor doğal olarak kendi bölümleri ile ilgili hasta durumlarında yoğunluk olusabiliyor:((inşallah bir çözüm yolu bulursunuz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun şifalar diliyorum. Gitmek istediğiniz hastanedeki onkoloji uzmanlarıyla babanızın epikrizleriyle birlikte görüşebilirseniz sevkli olarak olmasada kabul etme durumu olabilir yeter ki kabul edecek doğru hekimi bulun.

Back