HAstaneye ziyarete Gelenlere NE ikram ediceksiniz ?

grnt023ezt.jpg

grnt024v.jpg

canım cok guseller gercekten..
bende verdım kararı bunlardan yaptırcam bende:))kıskandım iştekaydirigubbakcemile3hem daha bı susulu yapmış demi ordakı resımden...ıı gunlerde dagıtın inş..seker gıbı datlu olsun kızımız inşallah annesi....

Tşk ederim canım a.s.

Sağolasın bacım. Çok da kolay oldu. Tülün içine şekerleri koy. Kurdeleyle bağla. Keselere yerleştir. 50 tane kaldı. Onları da yarın yapıcam artık. Hazır olsun diyorum. Kuzum gelince yapamam a.s.

orjinal hatunsun vesselammmmkaydirigubbakcemile3
pek bı susulu olcak bu defne kız...kaydirigubbakcemile3anasına bak kzını al demişlerkaydirigubbakcemile3saka bı yana yastıkta pek bı gusel olmus bacım ellerıne saglık.....hamarat seni:CüvCüv::nazar:

canım cok guseller gercekten..
bende verdım kararı bunlardan yaptırcam bende:))kıskandım iştekaydirigubbakcemile3hem daha bı susulu yapmış demi ordakı resımden...ıı gunlerde dagıtın inş..seker gıbı datlu olsun kızımız inşallah annesi....

orjinal hatunsun vesselammmmkaydirigubbakcemile3
pek bı susulu olcak bu defne kız...kaydirigubbakcemile3anasına bak kzını al demişlerkaydirigubbakcemile3saka bı yana yastıkta pek bı gusel olmus bacım ellerıne saglık.....hamarat seni:CüvCüv::nazar:

Sağolasın canım. Anası çok süslü değildir ama bu gidişle kızım bana hiç benzemeyecek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hayır hani küçüklükten içimde de kalmadı bu süs hevesi ama, kızım olacağını duyunca içimden canavar çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaaaaa internette arama yaparken eski konuları buldum :KK54:
Ben hastane için bebek sekerlerini kendim hazırladım, lavanta torbalı ve miknatisli. Bi de lokum almayı düşünüyoruz kurdanlari süsleyip batircaz. :) o kadar yeter hastane için. Eve de dusunucez biseyler.
Hortla konuuuuu:KK49:

Hastanede gerek varmıki ikrama falan,bence evde yapılması daha uygun.Zaten topu topu kaç kişi gelicekki 1 2 günde

aldıklarımın hepsi oda süsü çok güzeller ama yenmiyorlar :-)
şimdi aklıma gelenler lokum alırım birde çubuklara haribonun marshmallow şekerleri var onlardan geçiririm yeterli :KK52:
ballı kaymaklı ilk torun gelecek inşallah ikram da neymiş :KK73::KK25:

Back
X