• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastayım eşim beni önemsemiyor gibi hissediyorum abartiyormuyum

Rebrussahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
91
93
88
27
İyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum

İyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
Bence haklısınız. Analarını babalarını bıktırıncaya kadar görmeyiverseler olmaz sanki 😏 şu durumda bari otur evinde karınla ilgilen ya valla düşüncesizler.

Önemsemediğini düşünmüyorum babası uzaktaysa görmek isteyebilir bu sizi önemsemediği anlamına gelmez bence çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏻

Bence haklısınız. Analarını babalarını bıktırıncaya kadar görmeyiverseler olmaz sanki 😏 şu durumda bari otur evinde karınla ilgilen ya valla düşüncesizler.
Aynen .. valla ben benimle ilgilenir bana çorba yapar vs diye düşünüyordum o arıyor annemlere gidelim mi diye ee sen git desem olmucak kendisinin anlamasını beklesem zaten anlamamazliga vuruyorlar valla moralim bozuldu

Erkekler genelde düşüncesiz oluyor onun kafadasında muhtemelen babam ilçeden yeni geldi gidip göreyim vardı ama sizin hasta olduğunuzu bilerek bunu sorması kırıcı. Önemsemediğini sanmıyorum o anlık boş bulundu bence

Aynen .. valla ben benimle ilgilenir bana çorba yapar vs diye düşünüyordum o arıyor annemlere gidelim mi diye ee sen git desem olmucak kendisinin anlamasını beklesem zaten anlamamazliga vuruyorlar valla moralim bozuldu
Keşke deseydiniz valla. Ben olsam yüzüne yüzüne kondurmuştum lafları. Hakediyorlar bazen.

bakın artık yeni mutasyonlarla virüsün semptomları basit bir nezleden ağır bir pnömoniye kadar çeşitlilik göstermeye başladı. at izi it izine karıştı, artık ne influenzadır ne covidtir veya ne nezledir test yapmadan ayırt edemez olduk..

o yüzden kendinizi muhtemel covid hastası olarak kabul edin ve izole olun lütfen. geçmiş olsun.

öncelikle geçmiş olsun,hasta olduğun için daha hassassın,birde erkekler pek düşünceli değil çok takılma bence

bakın artık yeni mutasyonlarla virüsün semptomları basit bir nezleden ağır bir pnömoniye kadar çeşitlilik göstermeye başladı. at izi it izine karıştı, artık ne influenzadır ne covidtir veya ne nezledir test yapmadan ayırt edemez olduk..

o yüzden kendinizi muhtemel covid hastası olarak kabul edin ve izole olun lütfen. geçmiş olsun.
Haklısınız teşekkür ederim

Bence gidin, ben hastayım oğlunuz getirdi yoruldum diyip az bir şey durup dönün. Kocanız denen eşşeğe de ailesine de bulaştırın güzelce :halay:

Kocanız ciddi şekilde kafasız her yerde hastaysanız izole olun diye bas bas bağırıyor doktorlar. Hiç mi bu adamın kafasına girmemiş?

Haydi pandemi olmasa bile, hastayım diyen eşi neden oraya buraya sürüklüyorsun kardeşim bırak kadın yatıp dinlensin ... eşinizin IQ seviyesini hiç olumlu görmedim :bicak:

Erkeklerin kafa yapısı nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum aşırı benciller

Önemsemiyor gorunuyor.
Bir zahmet evde otursun size baksin. Nasil oldugunuzu bile sorup onemsemeden telefonu acip annesine gitmeyi mi teklif etti cidden? Hastaliginiz ailesine de bulaşabilir hem.

Erkekler bizim gibi ince fikirli değiller 😊
Seni önemsemediğinden değil aslında, hastalığı önemsemediğinden. Sen biraz hassassındır bu aralar , bu kadar küçük şeyler için kırmayın eşinizi.

Bana alerjik rinit, eşime faranjit dediklerinde covid çıktık. İkimizin de kronik olduğu için öyledir deyip sonra da ne olur ne olmaz diye test yaptırdık. O yüzden ilk olarak test yaptırmanızı öneririm. Sonrasında negatif çıkarsanız eşiniz kendisi gidebilir siz de evde dinlenirsiniz. Zaten 3-4 saatte çıkıyor sonuçlar.

Back
X