- 26 Ekim 2019
- 91
- 93
- 88
- 27
- Konu Sahibi Rebrussahin
-
Bence haklısınız. Analarını babalarını bıktırıncaya kadar görmeyiverseler olmaz sankiİyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
Önemsemediğini düşünmüyorum babası uzaktaysa görmek isteyebilir bu sizi önemsemediği anlamına gelmez bence çok geçmiş olsun bu aradaİyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
Aynen .. valla ben benimle ilgilenir bana çorba yapar vs diye düşünüyordum o arıyor annemlere gidelim mi diye ee sen git desem olmucak kendisinin anlamasını beklesem zaten anlamamazliga vuruyorlar valla moralim bozulduBence haklısınız. Analarını babalarını bıktırıncaya kadar görmeyiverseler olmaz sankişu durumda bari otur evinde karınla ilgilen ya valla düşüncesizler.
Çok Teşekkür ederimÖnemsemediğini düşünmüyorum babası uzaktaysa görmek isteyebilir bu sizi önemsemediği anlamına gelmez bence çok geçmiş olsun bu arada
Belkide insan hasta olunca hep ilgi istiyor eşi olunca tabi daha çokÇok Teşekkür ederimtabi muhakkak onemsiyordur herslde bende hastaliktan belki alinganlastim
Keşke deseydiniz valla. Ben olsam yüzüne yüzüne kondurmuştum lafları. Hakediyorlar bazen.Aynen .. valla ben benimle ilgilenir bana çorba yapar vs diye düşünüyordum o arıyor annemlere gidelim mi diye ee sen git desem olmucak kendisinin anlamasını beklesem zaten anlamamazliga vuruyorlar valla moralim bozuldu
bakın artık yeni mutasyonlarla virüsün semptomları basit bir nezleden ağır bir pnömoniye kadar çeşitlilik göstermeye başladı. at izi it izine karıştı, artık ne influenzadır ne covidtir veya ne nezledir test yapmadan ayırt edemez olduk..İyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun,hasta olduğun için daha hassassın,birde erkekler pek düşünceli değil çok takılma benceİyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
Haklısınız teşekkür ederimbakın artık yeni mutasyonlarla virüsün semptomları basit bir nezleden ağır bir pnömoniye kadar çeşitlilik göstermeye başladı. at izi it izine karıştı, artık ne influenzadır ne covidtir veya ne nezledir test yapmadan ayırt edemez olduk..
o yüzden kendinizi muhtemel covid hastası olarak kabul edin ve izole olun lütfen. geçmiş olsun.
Evet haklısınız teşekkür ederimöncelikle geçmiş olsun,hasta olduğun için daha hassassın,birde erkekler pek düşünceli değil çok takılma bence
Erkekler bizim gibi ince fikirli değillerİyi akşamlar hastayım baya kötü oldum sinüzit var nefes almakta zorlanıyorum eşimde biliyordu hasta olduğumu akşam arıyor annemlere gidelim mi babam gelmiş diye babası ilçede çalışıyordu bende çok hasta olduğum için hassaslastim hastayım beni önemsemiyor ailesine gitmek istiyor diye düşünmeye başladım bu sefer ona satasıyorum kiziyorum daha babasını cumartesi günü gördü bu sefer ben hastayım beni onemseyebilirdi cokmu abarttım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?