• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastayım sanırım ben

Yaşanmayacak herşeyi yaşatmış zaten. Cinrilik, saygısızlık, aile apartmanı muhabbeti. Az mı geldi? Kendinize saygınız bu mudur? Yemin ediyorum 2 çocukla bakmam böylesine. Ağlayın bence şu an. Yasınızı yaşayın ama sonra susun.

Çivi çiviyi söker.Bu numuneden daha kötüsü ile karşılaşma ihtimaliniz aynı yere iki defa yıldırım düşme ihtimali kadardır sanırım.
Cimri,despot,saygısız,küfürbaz ,yaş ve fizik olarak size yakışmayan birinin nesini özlüyorsunuz ki?

Her ozlediginde aynanin karsisina gec ozledigim adam bana o.ospu dedi de. Ise yaramazsa artik sen hasta degil aptalsin.

Çivi çiviyi söker.Bu numuneden daha kötüsü ile karşılaşma ihtimaliniz aynı yere iki defa yıldırım düşme ihtimali kadardır sanırım.
Cimri,despot,saygısız,küfürbaz ,yaş ve fizik olarak size yakışmayan birinin nesini özlüyorsunuz ki?
güldürdünüz beni :)

ya bizim kadınımız hayalinde devasa bir romantizm yaşatıp ,hayatlarını cehenneme çeviren öküzlerin peşinde koşmaya bayılır,toplum olarak kronik sorunumuz stockholm sendromu zannımca,umarım sana ulaşmanın bir yolunu bulamaz zira bu öküz seni sindirdiğini besbelli bellemiş böyle davşanı kaçırmak istemez:KK53::KK53::KK53:

kurtulduğuna şükret hayır dağıt.psikiyatr a git.ilk başta bu acısal boşluk geçmese de yatışır.yani daha iğrenç biri olduğunu anlatmak için napsın adam.

Kurtulduğumuza sevinin, şükredin. Sadaka verin, gidin ihtiyacı olanlara destek olun; yaşlılar yurdu, kimsesiz çocuklar yurdu ya da LÖSEV’de gönüllü öğretmenlik falan yapın. Hem kafanız meşgul olur hem de topluma bir faydanız olurken derdinizin ne kadar boş ve yersiz olduğunu anlarsınız.
Geçmiş olsun, umarım kendinize değer verirsiniz bundan sonra. Unutmayın, kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz.

Back
X