- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Desdemonarch
-
Yok ev arkadasimla kotu ayrilmadik ama kiz uyuyordur bir atesim cikti dige de insanlari ayaga kaldirmayayim diyorumboyle durumlarda insan ilgi sefkat ne bileyim nane limon kaynatacak birini ariyor doktordan cok. Sevgilimle dun kriz yasadik kavga degil ama duyduklarima cok agladim o da eh yeter kacicam ankaradan deyip yuzume kapatti. Bugun soguk konustuk yarin aksama kadar isi varmis arayamam
Biliyorum aslinda beni sevmedigini ama attigi mesajlari, konusmalarini gorseniz... iki lafinin biri canim askim, yarim, tatli askim, bana katlanan bitanecik sevgilim vesaire... o zaman inanmak istiyor insan. Bir de 3 sene oldu birsuru badire atlattik en az 3 acik acik ihanetini biliyorum, cinsellik yasamiyoruz ten uyumu yok diyor anca sarilip uyuyoruz. Ben daha fazlasini aramazken onu oyle kabul etmisken elalemin pis karakterli,banyo yapmaktan habersiz sabahlara kadar bi o adam bir bu adamla barlarda gezinen kizi utanmadan 45 dakika beraber olduk cok da iyiydi herhalde ereksiyon hapi aldi vesaire diyebiliyor. Oyle kirildim ki. Bunu ona soyleyip nasil insanlarla beraber oldugunu bilmesini istedim eeeh biktim gidiyorum ben istanbul'a tasinscagim burdaki her seyden biktim deci yuzume kapatti. Bugun de hasta oldugumu bildigi halde ne aradi ne sordu.
Bugun nasilsin ?
Diger sahislari bosver artik yazdigini okudum midem bulandi
Kendine yeni bir baslngic yap
Biliyorum aslinda beni sevmedigini ama attigi mesajlari, konusmalarini gorseniz... iki lafinin biri canim askim, yarim, tatli askim, bana katlanan bitanecik sevgilim vesaire... o zaman inanmak istiyor insan. Bir de 3 sene oldu birsuru badire atlattik en az 3 acik acik ihanetini biliyorum, cinsellik yasamiyoruz ten uyumu yok diyor anca sarilip uyuyoruz. Ben daha fazlasini aramazken onu oyle kabul etmisken elalemin pis karakterli,banyo yapmaktan habersiz sabahlara kadar bi o adam bir bu adamla barlarda gezinen kizi utanmadan 45 dakika beraber olduk cok da iyiydi herhalde ereksiyon hapi aldi vesaire diyebiliyor. Oyle kirildim ki. Bunu ona soyleyip nasil insanlarla beraber oldugunu bilmesini istedim eeeh biktim gidiyorum ben istanbul'a tasinscagim burdaki her seyden biktim deci yuzume kapatti. Bugun de hasta oldugumu bildigi halde ne aradi ne sordu.
Oturup aglamak istiyorum her sey ust uste mi gelir?
O paraya esas benim ihtiyacim vardi ama rezil durumdayim gidemedim. Bir yandan sevgilim bir yandan bana tek basima kalan kiradir kontrattir faturadir masraflar.. Anne babamin yanina donsem diyorum bu sefer de ordaki huzursuzlugum aklima geliyor. Babami. Alkol problemi, patavatsizligi, annemin bitmeyen depresyonu, tek cocuk olarak ikisinin de sacmaliklarina katlanmak... gozum yemiyor. Tutup da elalemin beceriksiz turizmcisi bana laf edince iyice sinirlerim bozuldu. Gerizekali adam beni bunalttigin sure zarfinda saga sola haber salsan kac tane rehber bulurdun. Of..
Iyiyim canim sagol cay iciyorum. Bir seye kafam takildi, size danisayim...
Simdi bu rehberlik isi icin beni 2sinde aramislardi prensipte anlastik ama ondan sonra 5 gun ses cikmadi ben de iptal oldu herhalde saniyordum. Dun gece 10da aradilar yarin 1de anitkabirden alirsiniz grubu diye ben de biraz daha iyiydim iyi tamam dedim sonra atesim yukselince 2 saat sonra mesaj attim dedim ki rahatsizim ama magdur olmamaniz icin baska cevirmen arkadaslari arayacagim bulursam haber veririm mutlaka diye.. gece 4'e kadar 6 kisiye mesaj attim samimi olanlari aradim ettim ama cogu yds'ye girdiginden gelemediler. Bu arada adamlara da haber verdim ben bir yandan ariyorum siz de alternatiflerinizi arayin diye. Atesim 39 bucuktu en son uyudum 4 bucuk gibi. Sabah bir baktim ki milyon kere aramislar, araci olan sofor adami da bunaltmislar kafile rezil oldu napicaz diye. Delirttiler su saate kadar hasta yattigim halde 1000 kere taciz eder gibi aradilar en son da bu nasil is ahlakidir, bu cok kotu okdu haberiniz olsun... diye tehditkar bi mesaj atmislar sinirlerim bozuldu. Ben de cevaben. "esas bu nasil kriz yonrtimidir, siz rehberi gece 10da arayip final check yapiyorsunuz, iki saat icinde size rahatsizlik bildirildigi halde sabaha kadar hic bir cabada bulunmuyorsunuz,ben hasta halimle gerek dt gerek tubitak cevirmenlerini ariyorim pazar sabahin korunde.. evet kotu okdu hem benim icin hem de grup icin ama is bilmezliginizi bana yikamazsiniz" dedim. Ne bu simdi.. Bu cok kotu oldu haberiniz olsun... derken tehdit mi ettiler?
Oturup aglamak istiyorum her sey ust uste mi gelir?
O paraya esas benim ihtiyacim vardi ama rezil durumdayim gidemedim. Bir yandan sevgilim bir yandan bana tek basima kalan kiradir kontrattir faturadir masraflar.. Anne babamin yanina donsem diyorum bu sefer de ordaki huzursuzlugum aklima geliyor. Babami. Alkol problemi, patavatsizligi, annemin bitmeyen depresyonu, tek cocuk olarak ikisinin de sacmaliklarina katlanmak... gozum yemiyor. Tutup da elalemin beceriksiz turizmcisi bana laf edince iyice sinirlerim bozuldu. Gerizekali adam beni bunalttigin sure zarfinda saga sola haber salsan kac tane rehber bulurdun. Of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?