Hastayım yardım edin :(

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba kızlar 4 gündür griple uğraşıyorum.Hastalığımın 2.günü doktora gitttim ilaç yazdı kullanıyorum ama sadece boğazım biraz rahatladı ama burnum hala tıkalı.Bu benim günlük hayatımı çok etkiliyor.Sürekli bir geniz akıntısı yaşıyorum.Tam birşey yapacağım kendimi lavabo da buluyorum.Burnum yara oldu silmekten.Biraz daha rahatlatacak bildiğiniz bitkisel kürler var mı arkadaşlar??Bilenler varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.Şimdiden teşekkürler.

bol bol meyve tüket çorba iç
Onu da çok yapıyorum mandalina yiyorum limon sıkıp içiyorum.Ben sadece şu burnumun tıkanıklığını nasıl gideririm onu bilmiyorum.Ya burnuma sıktığım sprey az biraz etki etti hala burnumdan rahat nefes alamıyorum.Ona ne yapabilrim??

bol bol ılık sıvı şeyler tüket ılık su, bol limonlu ballı ıhlamur, sıcak çorba acılı olursa daha iyi gelir. burnunu açmak içinde sprey kullan çünkü rahat nefes alamazsan iyileşmen daha geç olur. zaten dr unda sana yazmış olması lazım

birde terleyip vücudundaki mikrobu atman lazım. mesela spor yapıp terleyip sonra güzel bir duş alırsan mikrobu vücudundan atıp temizlenip rahatlarsın

ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama illiadin diye bir sprey var yalnız bunu en fazla 1 hafta 10 gün iyileşene kadar kullanabilirsin yoksa alışkanlık yapar. bunu kullan zaten 1 dakikada açılır burnun

Son düzenleme:

birde terleyip vücudundaki mikrobu atman lazım. mesela spor yapıp terleyip sonra güzel bir duş alırsan mikrobu vücudundan atıp temizlenip rahatlarsın
Evet bunları yapmaya çalışıyorum.Öneriniz için teşekkürler :)

yahu bu antibiyotiklerde çok zorda kalmadıkça kullanılmamalı geçen gün bende üşüttüm işyerindeki bir arkadaşta benden 1-2 gün önce üşütmüştü. o ilaç kullandı bense kullanmadım. sadece ilk gün evde soğuk algınlığı için antibiyotik vardı içtim ilaç beni sersemleştirdi. gece içtim ilacı nasıl uyuduğumu bilemedim ertesi gün öğlene kadar çok tuhaf hissettim kendimi. bu yüzden kan tatlili yaptırıp öyle ilaç kullanmalı ve çok kötü değilsende zaten 1 hafta 10 günde kendine bakarsan geçiyor.

ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama illiadin diye bir sprey var yalnız bunu en fazla 1 hafta 10 gün iyileşene kadar kullanabilirsin yoksa alışkanlık yapar. bunu kullan zaten 1 dakikada açılır burnun
Evet doktor da bana onu verdi zaten de açıldı açılmadı değilde tam değil demekki biraz daha zamana ihtiyacım var

vicks sürün sırtınıza ve kalın giyinin mutlaka faydası olur ben burnumda çok akıyor diye ona da vicks sürdüm biraz yaktı ama 2 güne geçti, bol c vitamini mandalina , nane limon yapıp için , sıvı şeyleri çok tüketip üstünüze battaniyeyi çekip bol bol dinlenin geçmiş olsun

teşekkürler

İlik suda tuz erisin karistirin.burnunuza cekin suyla temizleyin.kagit pecete kullanirsaniz burnunuz tahris olur.onun yerine islak mendille temzleyin lavaboya gitmedgnzde.hem kokusuda acar nefesi hemde yumusak nemli olunca burnunuz kizarmaz tahris olmaz.vicks diye krem bisey var burun kenariniza cok az surun nefesinizi acar.ilik dusta iyi gelir mikroplar kirilir hafiflersnz.boyun omuz kismada hafif masaj yaptirip bol dinlenn.gecmis olsun

İlacı söyleseniz? Çünkü o burun akintisini, ateşi ve halsizliginizi aynı anda alabilecek, grip ilaçları da var, Grip olduğunuzun bile farkına varmazsiniz

Eczanelerde burun bantlari var ismini hatirlayamadim ama reklam olarak var TV de birde golmix damla al yalana damlar aciyor burunu geçiş olsun

Viks ve tuzlu su baska bilmem tanimam tikanikliga.
Burnun cevresine sur azicik yakar ama acar.
Boynuna sur tulbent bagla sesini acar ayrica sisligi alir gecmis olsun

Geçmiş olsun hep söylemiş arkadaşlar zaten yapilacaklari. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…