- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Deneyeceğim bunu teşekkürler :)Tavuk corbasi yap canim terbiyeli bol limonlu.
Üstüne de bol pul biber döküp yersen direk rahatlatır.
Onu da çok yapıyorum mandalina yiyorum limon sıkıp içiyorum.Ben sadece şu burnumun tıkanıklığını nasıl gideririm onu bilmiyorum.Ya burnuma sıktığım sprey az biraz etki etti hala burnumdan rahat nefes alamıyorum.Ona ne yapabilrim??bol bol meyve tüket çorba iç
bol bol ılık sıvı şeyler tüket ılık su, bol limonlu ballı ıhlamur, sıcak çorba acılı olursa daha iyi gelir. burnunu açmak içinde sprey kullan çünkü rahat nefes alamazsan iyileşmen daha geç olur. zaten dr unda sana yazmış olması lazımMerhaba kızlar 4 gündür griple uğraşıyorum.Hastalığımın 2.günü doktora gitttim ilaç yazdı kullanıyorum ama sadece boğazım biraz rahatladı ama burnum hala tıkalı.Bu benim günlük hayatımı çok etkiliyor.Sürekli bir geniz akıntısı yaşıyorum.Tam birşey yapacağım kendimi lavabo da buluyorum.Burnum yara oldu silmekten.Biraz daha rahatlatacak bildiğiniz bitkisel kürler var mı arkadaşlar??Bilenler varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.Şimdiden teşekkürler.
birde terleyip vücudundaki mikrobu atman lazım. mesela spor yapıp terleyip sonra güzel bir duş alırsan mikrobu vücudundan atıp temizlenip rahatlarsınMerhaba kızlar 4 gündür griple uğraşıyorum.Hastalığımın 2.günü doktora gitttim ilaç yazdı kullanıyorum ama sadece boğazım biraz rahatladı ama burnum hala tıkalı.Bu benim günlük hayatımı çok etkiliyor.Sürekli bir geniz akıntısı yaşıyorum.Tam birşey yapacağım kendimi lavabo da buluyorum.Burnum yara oldu silmekten.Biraz daha rahatlatacak bildiğiniz bitkisel kürler var mı arkadaşlar??Bilenler varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.Şimdiden teşekkürler.
ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama illiadin diye bir sprey var yalnız bunu en fazla 1 hafta 10 gün iyileşene kadar kullanabilirsin yoksa alışkanlık yapar. bunu kullan zaten 1 dakikada açılır burnunOnu da çok yapıyorum mandalina yiyorum limon sıkıp içiyorum.Ben sadece şu burnumun tıkanıklığını nasıl gideririm onu bilmiyorum.Ya burnuma sıktığım sprey az biraz etki etti hala burnumdan rahat nefes alamıyorum.Ona ne yapabilrim??
bol bol ılık sıvı şeyler tüket ılık su, bol limonlu ballı ıhlamur, sıcak çorba acılı olursa daha iyi gelir. burnunu açmak içinde sprey kullan çünkü rahat nefes alamazsan iyileşmen daha geç olur. zaten dr unda sana yazmış olması lazım
Evet bunları yapmaya çalışıyorum.Öneriniz için teşekkürler :)birde terleyip vücudundaki mikrobu atman lazım. mesela spor yapıp terleyip sonra güzel bir duş alırsan mikrobu vücudundan atıp temizlenip rahatlarsın
Evet doktor da bana onu verdi zaten de açıldı açılmadı değilde tam değil demekki biraz daha zamana ihtiyacım varilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama illiadin diye bir sprey var yalnız bunu en fazla 1 hafta 10 gün iyileşene kadar kullanabilirsin yoksa alışkanlık yapar. bunu kullan zaten 1 dakikada açılır burnun
teşekkürlervicks sürün sırtınıza ve kalın giyinin mutlaka faydası olur ben burnumda çok akıyor diye ona da vicks sürdüm biraz yaktı ama 2 güne geçti, bol c vitamini mandalina , nane limon yapıp için , sıvı şeyleri çok tüketip üstünüze battaniyeyi çekip bol bol dinlenin geçmiş olsun
illadin burun spreyi andorex boğaz spreyiİlacı söyleseniz? Çünkü o burun akintisini, ateşi ve halsizliginizi aynı anda alabilecek, grip ilaçları da var, Grip olduğunuzun bile farkına varmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?